logo-print

Άρθρο 53 - Νόμος 4504/2017 - Προγραμματισμός Προμηθειών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

29/11/2017

Υπό κωδικοποίηση
Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

1. Με βάση τη Δομή Δυνάμεων, όπως αυτή καθορίζεται σύμφωνα με το άρθρο 52, καταρτίζεται ο Προγραμματισμός Προμηθειών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. Ο Προγραμματισμός Προμηθειών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έχει δεκαπενταετή διάρκεια και επανεξετάζεται και επικαιροποιείται ανά τριετία, ώστε να εναρμονίζεται με τους τριετείς Κρατικούς Προϋπολογισμούς.

2. Για την κατάρτιση, επανεξέταση και επικαιροποίηση του Προγραμματισμού Προμηθειών, εφαρμόζονται η διαδικασία και τα κριτήρια του άρθρου 52. Επιπλέον, λαμβάνονται πλήρως υπόψη τα δημοσιονομικά δεδομένα, οι οροφές πιστώσεων που καθορίζει η Κυβέρνηση, οι προγνώσεις και προβολές ως προς τις πληρωμές, καθώς και οι παραλαβές που επηρεάζουν το δημοσιονομικό έλλειμμα και το δημόσιο χρέος.

3. Με βάση τον Προγραμματισμό Προμηθειών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καταρτίζεται το Τριετές Κυλιόμενο Πρόγραμμα Προμηθειών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το οποίο επανεξετάζεται και επικαιροποιείται κάθε χρόνο, ώστε να εναρμονίζεται με τον Κρατικό Προϋπολογισμό.

4. Για την κατάρτιση, επανεξέταση και επικαιροποίηση του Τριετούς Κυλιόμενου Προγράμματος Προμηθειών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εφαρμόζονται η διαδικασία και τα κριτήρια του άρθρου 52, η διαδικασία, όμως, ολοκληρώνεται, με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, που κινείται μέσα στο πλαίσιο των σχετικών προβλέψεων του προϋπολογισμού.

Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτελέσεως Ι - Γενικό Μέρος Γ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

send