logo-print

Άρθρο 7 - Προεδρικό Διάταγμα 16/2018 - Βαθμολόγηση προσόντων υποψηφίων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

22/02/2018

Κωδικοποιημένο
Δίκαιο σημάτων Ερμηνεία Ν. 4679/2020 περί σημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Η έναρξη της εκτέλεσης κατά τον ΚΠολΔ

1. Η βαθμολόγηση των προσόντων των υποψηφίων Αξιωματικών που επιθυμούν να στελεχώσουν αρχικά την ειδικότητα Έρευνας-Πληροφορικής του Σώματος Τεχνικής Υποστήριξης της ΠΑ γίνεται ως εξής:

α) Κτήση διδακτορικού τίτλου σχολών ή τμημάτων Πληροφορικής ΑΕΙ ή ισότιμου τίτλου σπουδών αλλοδαπής [μόρια εννέα (9)].

β) Κτήση μεταπτυχιακού τίτλου σχολών ή τμημάτων Πληροφορικής ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή ισότιμου τίτλου σπουδών αλλοδαπής [μόρια επτά (7)].

γ) Κτήση πτυχίου σχολών ή τμημάτων Πληροφορικής ΑΕΙ ή ισότιμου τίτλου σπουδών αλλοδαπής [μόρια τέσσερα (4)]

δ) Κτήση πτυχίου ΑΤΕΙ Πληροφορικής ή ισότιμου τίτλου σπουδών αλλοδαπής [μόρια τρία (3)].

ε) Πιστοποίηση δημόσιου ή ιδιωτικού κρατικώς αναγνωρισμένου ΙΕΚ ειδικότητας ομάδων Πληροφορικής [μόρια δύο (2)].

στ) Αποφοίτηση από Σχολές Πληροφορικής της ΠΑ ή των Ενόπλων Δυνάμεων, στις οποίες η προβλεπόμενη διάρκεια σπουδών υπερβαίνει το τρίμηνο [μόρια ένα (1)].

ζ) Προϋπηρεσία σε Διευθύνσεις, Γραφεία, Τμήματα πληροφορικής και Κέντρα Μηχανογράφησης (ΚΜΗ) στο ΓΕΑ, στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), στις Διοικήσεις, στις Μονάδες και τις λοιπές Υπηρεσίες της ΠΑ, των λοιπών Κλάδων των ΕΔ, του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) την τελευταία πενταετία πριν από το έτος εκδόσεως της προβλεπόμενης στην παρ. 1 του άρθρου 6 προσκλήσεως, συμπεριλαμβανομένου του έτους αυτού [για κάθε έτος προϋπηρεσίας μόρια δύο (2)].

η) Προϋπηρεσία σε Διευθύνσεις, Γραφεία, Τμήματα Πληροφορικής και ΚΜΗ στο ΓΕΑ, στο ΑΤΑ, στις Διοικήσεις, στις Μονάδες και τις λοιπές Υπηρεσίες της ΠΑ, των λοιπών κλάδων των ΕΔ, του ΓΕΕΘΑ και του ΥΠΕΘΑ πέραν της τελευταίας πενταετίας πριν από το έτος εκδόσεως της προβλεπόμενης στην παρ. 1 του άρθρου 6 προσκλήσεως, συμπεριλαμβανομένου του έτους αυτού και μέχρι δέκα (10) έτη [για κάθε έτος προϋπηρεσίας μόρια ένα (1)].

θ) Προϋπηρεσία άνω του ενός (1) έτους σε μια από τις παρακάτω θέσεις [μόρια επτά (7)]:

αα) Διευθυντής Διεύθυνσης πληροφορικής στο ΥΠΕΘΑ, ΓΕΕΘΑ, ΓΕΑ, ΑΤΑ, Διοίκηση Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), Διοίκηση Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και στο 201 Κέντρο Εφοδιασμού Αεροπορίας (201 ΚΕΦΑ).

ββ) Διοικητής Κέντρου Μηχανογράφησης στο ΓΕΑ, το ΑΤΑ, τη ΔΑΥ, τη ΔΑΕ και το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ).

ι) Οι υπηρετούντες κατά το έτος έκδοσης της εγκυκλίου διαταγής προκήρυξης αλλαγής ειδικότητας-μετάταξης σε Διευθύνσεις, Γραφεία, Τμήματα πληροφορικής και ΚΜΗ στο ΓΕΑ, στο ΑΤΑ, στις Διοικήσεις, στις Μονάδες και τις λοιπές Υπηρεσίες της ΠΑ, των λοιπών Κλάδων των ΕΔ, του ΓΕΕΘΑ και του ΥΠΕΘΑ [μόρια τρία (3)].

2. Για τη μοριοδότηση των προσόντων της προηγούμενης παραγράφου λαμβάνονται υπόψη τα εξής:

α) Ο κάτοχος περισσοτέρων του ενός τίτλων σπουδών των περιπτώσεων α' έως και ε' λαμβάνει μόνο τα μόρια του ανώτερου τίτλου.

β) Ο απόφοιτος περισσοτέρων του ενός Σχολείων της περίπτ. στ' λαμβάνει μόνο ένα (1) μόριο.

γ) Ως έτος προϋπηρεσίας σε Διευθύνσεις, Γραφεία, Τμήματα πληροφορικής και ΚΜΗ στο ΓΕΑ, στο ΑΤΑ, στις Διοικήσεις, στις Μονάδες και τις λοιπές υπηρεσίες της ΠΑ, των λοιπών Κλάδων των ΕΔ, του ΓΕΕΘΑ ή του ΥΠΕΘΑ νοείται διάρκεια μεγαλύτερη των έξι (6) μηνών.

δ) Για τον υπολογισμό των μορίων, ως θέσεις Πληροφορικής νοούνται και οι αντίστοιχες των άλλων κλάδων των ΕΔ και του ΥΠΕΘΑ καθώς επίσης και οι θέσεις Πληροφορικής εξωτερικού, εθνικές ή διεθνείς, που καλύπτονται από προσωπικό της ΠΑ.

Η ευθύνη του εκχωρητή απαίτησης κατά τα άρθρα 467-468 ΑΚ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η παραγραφή των εγκλημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ