logo-print

Άρθρο 12 - Νόμος 4522/2018 - Διαδικαστικές και τελικές διατάξεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

07/03/2018

Κωδικοποιημένο
Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο
Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1. Όλες οι υφιστάμενες κατά την 31η Δεκεμβρίου 2016 συλλογικές συμβάσεις εργασίας που αφορούν σε προσωπικό της «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» διατηρούνται σε ισχύ έως την 31η Δεκεμβρίου 2018, εφόσον δεν παραταθούν με συμφωνία έως την 31η Δεκεμβρίου 2018.

2. Με την επιφύλαξη των όρων της Σύμβασης Παραχώρησης που κυρώνεται δυνάμει του παρόντος:

α) Ο Γενικός Κανονισμός Προσωπικού της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.), ο οποίος εγκρίθηκε με την με υπ’ αριθμ. 5115/1.5.2003 κ.υ.α. των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών, Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης και Εμπορικής Ναυτιλίας (Β΄ 1203), διατηρείται σε ισχύ μέχρι την αναθεώρησή του από το Δ.Σ. της Ο.Λ.Θ. Α.Ε. και την αντικατάστασή του κατά τις ισχύουσες, κάθε φορά, γενικές διατάξεις περί ιδιωτικών επιχειρήσεων και εκμεταλλεύσεων, και

β) ο Κανονισμός Εσωτερικής Οργάνωσης και Λειτουργίας (Κ.Ε.Ο.Λ.) της εταιρείας «Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε.» (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.), ο οποίος εγκρίθηκε με την υπ’ αριθμ. 4726/20.4.2011 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Λ.Θ. Α.Ε. (ΑΕ, ΕΠΕ και Γ.Ε.ΜΗ. 2979/20.5.2011) διατηρείται σε ισχύ μέχρι την αναθεώρηση και αντικατάστασή του με σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Λ.Θ. Α.Ε.

3. Κάθε γενική ή ειδική διάταξη νόμου που είναι αντίθετη με τις διατάξεις του παρόντος νόμου ή ρυθμίζει ζητήματα όμοια προς αυτά του παρόντος νόμου, στερείται ισχύος, εφόσον σχετίζεται με το αντικείμενο της κυρούμενης Σύμβασης Παραχώρησης.

4. Για ό,τι δεν ρυθμίζεται ειδικά στην κυρούμενη σύμβαση εφαρμόζεται συμπληρωματικά ο Αστικός Κώδικας.

5. Ο παρών νόμος τίθεται σε ισχύ από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Κώδικας Ποινικής Δικονομίας ΙΙ
Οικογενειακό Δίκαιο - Τρίτη έκδοση

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send