logo-print

Άρθρο 15 - Απόφαση 205/2013 Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών - Συντήρηση και Διαχείριση Αλλαγών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

16/01/2014

Κωδικοποιημένο
Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση
Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο

1. Ο πάροχος οφείλει να εκτελεί προληπτική συντήρηση του εξοπλισμού του, καθώς και των κτηρίων στα οποία αυτός στεγάζεται, βάσει προδιαγεγραμμένου χρονοδιαγράμματος, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα δυσλειτουργίας του δικτύου και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

2. Ο πάροχος υποχρεούται να πραγματοποιεί τις εργασίες συντήρησης, αναβάθμισης ή άλλες τεχνικές επεμβάσεις στο δίκτυο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, χωρίς να διακόπτεται η λειτουργία τους. Όπου αυτό δεν είναι τεχνικά εφικτό, ο πάροχος επιλέγει οι εργασίες αυτές να πραγματοποιούνται σε ώρες χαμηλής κίνησης.

3. Ο πάροχος οφείλει να διαθέτει διαδικασία διαχείρισης αλλαγών, στην οποία περιγράφονται όλες οι ενέργειες που απαιτούνται για κάθε αλλαγή στο υλικό ή λογισμικό των ΣΔΥ.

4. Ο πάροχος εξασφαλίζει ότι υπάρχουν ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα αντίγραφα ασφαλείας της πλέον πρόσφατης διαμόρφωσης του εξοπλισμού του, τα οποία είναι απαραίτητα για την αποκατάσταση του δικτύου του και των παρεχόμενων υπηρεσιών. Τα αντίγραφα ασφαλείας φυλάσσονται σε προστατευμένο χώρο.

Δίκαιο σημάτων Ερμηνεία Ν. 4679/2020 περί σημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Το νέο πτωχευτικό δίκαιο των επιχειρήσεων και των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΩΝ - ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΟΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

send