logo-print

Άρθρο 18 - Προεδρικό Διάταγμα 29/2018 - Προσόντα διορισμού

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

31/03/2018

Κωδικοποιημένο
Διοικητικό Δικονομικό Δίκαιο
Συνταγματικό Δίκαιο - Γ έκδοση

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ

1. Το προσωπικό του Εθνικού Τυπογραφείου διορίζεται σύμφωνα με τους όρους, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες που καθορίζονται στο ν. 2190/1994, όπως αυτός έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

2. Για τον καθορισμό των προσόντων διορισμού, κατά κατηγορία, κλάδο και ειδικότητα, σε θέσεις προσωπικού του Εθνικού Τυπογραφείου ισχύουν τα κατά περίπτωση προβλεπόμενα από το π.δ. 50/2001 (ΦΕΚ 39Α΄) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει και αναφέρονται κάθε φορά στη σχετική προκήρυξη.

3. Ειδικά για τον κλάδο ΠΕ Πληροφορικής εκτός των προσόντων που περιγράφονται στο άρθρο 4 του π.δ. 50/2001 (ΦΕΚ 39Α΄), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, απαιτείται και εμπειρία, τουλάχιστον, τριών (3) ετών.

4. Για τις ειδικότητες Φωτοστοιχειοθετών, Εκτυπωτών, Βιβλιοδετών των Κλάδων ΤΕ Γραφικών Τεχνών και ΔΕ Γραφικών Τεχνών, εκτός από τα προσόντα που περιγράφονται στο π.δ. 50/2001 (ΦΕΚ 39Α΄) όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, απαιτείται και εμπειρία, τουλάχιστον ενός (1) έτους.

5. Προσόντα διορισμού για τον κλάδο ΠΕ Τεχνικών Εκδόσεων εκτός του πτυχίου ή διπλώματος οποιουδήποτε Τμήματος ΑΕΙ της ημεδαπής, περιλαμβανομένων και των πτυχίων ή διπλωμάτων του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) και των Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.), ή ισότιμων σχολών της αλλοδαπής, είναι και τετραετής, τουλάχιστον, εμπειρία στις Γραφικές Τέχνες. Με την προκήρυξη επιτρέπεται να περιορίζονται τα πτυχία ή τα διπλώματα τα οποία αποτελούν προσόντα διορισμού στον κλάδο ΠΕ Τεχνικών Εκδόσεων.

6. Σε κάθε περίπτωση η υπάρχουσα εμπειρία αποδεικνύεται σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 50/2001 (ΦΕΚ 39Α΄).

Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά όρια της συμφωνίας περί διαιτησίας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Δικαιοδοσία και Εκτέλεση επί διασυνοριακών ευρπωαϊκών οικογενειακών διαφορών

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ