logo-print

Άρθρο 1 - Κοινή Υπουργική Απόφαση 11836/17.4.2018 - Ορισμός δικαιούχων- Προσδιορισμός αποζημίωσης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

31/07/2017

Κωδικοποιημένο
Η διακριτική εξουσία του δικαστηρίου στη δίκη των ασφαλιστικών μέτρων ΕΠολΔ 31
Η μικρή και κλειστή οικογενειακή ανώνυμη εταιρία

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Το δημοτικό συμβούλιο ορίζει τους δικαιούχους αποζημίωσης για την συμμετοχή τους στις συνεδριάσεις του, βάσει των βεβαιώσεων μόνιμης κατοικίας του άρθρου 279 του ν. 3463/2006 που προσκομίζονται και της απόστασης του οικισμού, στον οποίο βρίσκεται η κατοικία, από την δημοτική ή τοπική κοινότητα, στην οποία βρίσκεται η έδρα του δήμου και το προβλεπόμενο ποσό της αποζημίωσης εγγράφεται στον προϋπολογισμό του δήμου. Οποιαδήποτε μεταβολή στη μόνιμη κατοικία των δημοτικών συμβούλων γνωστοποιείται στο δημοτικό συμβούλιο, για να ληφθεί η σχετική απόφαση και να πραγματοποιηθεί η απαραίτητη τροποποίηση.

2. Εάν η έδρα του δήμου βρίσκεται σε οικισμό ή τοποθεσία εκτός του οικισμού που αποτελεί έδρα της τοπικής ή δημοτικής κοινότητας, τότε η χιλιομετρική απόσταση υπολογίζεται βάσει του οικισμού ή της θέσης της έδρας του δήμου.

3. Με την απόφαση της παρ. 1 του παρόντος άρθρου το δημοτικό συμβούλιο προσδιορίζει το ύψος της καταβαλλόμενης αποζημίωσης ανά συνεδρίαση και έως τέσσερις μηνιαίως, το οποίο δεν δύναται να υπερβαίνει το 1% της μηνιαίας αντιμισθίας του δημάρχου Αθηναίων. Κάθε τροποποίηση του ύψους της αποζημίωσης γίνεται με νέα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και σε καμία περίπτωση δεν υπερβαίνει το όριο του προηγουμένου εδαφίου.

4. Ως μηνιαία αντιμισθία του δημάρχου Αθηναίων λογίζονται οι ισχύουσες ακαθάριστες βασικές αποδοχές, χωρίς τυχόν επιδόματα και λοιπές προσαυξήσεις.

5. Το προϋπολογιζόμενο συνολικό (ακαθάριστο) ποσό εγγράφεται στους αντίστοιχους κωδικούς του ετήσιου προϋπολογισμού του δήμου.

Διεθνής εμπορική διαιτησία - Τόμος Ι -Β έκδοση
O ηλεκτρονικός αναγκαστικός πλειστηριασμός κατά τον ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 6

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

send