logo-print

Άρθρο 17 - Νόμος 4587/2018 - Τροποποίηση διατάξεων του ν. 4061/2012 (Α΄66) - Ρύθμιση δαπανών Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

24/12/2018

Υπό κωδικοποίηση
Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οικογενειακό Δίκαιο - Τρίτη έκδοση

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Το πρώτο εδάφιο του άρθρου 6 του ν. 4061/2012 (Α΄ 66), αντικαθίσταται από την έναρξη ισχύος του ως εξής:

«6. Η απόφαση παραχώρησης της χρήσης ακινήτων, δωρεάν, για κοινωφελείς σκοπούς, σύμφωνα με την περίπτωσης β΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 4, ανακαλείται αν ο χρήστης δεν εκπληρώσει τον σκοπό της παραχώρησης μέσα σε πέντε (5) έτη από την έκδοση της απόφασης παραχώρησης, με δυνατότητα παράτασης έως πέντε (5) επιπλέον έτη, τηρουμένης και στην περίπτωση αυτή, της διαδικασίας της περίπτωσης β΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 4. Επίσης, ανακαλείται αν αλλάξει ο σκοπός της παραχώρησης, χωρίς τη συναίνεση του οργάνου που εξέδωσε την πράξη αυτή.».

2. Δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μέχρι και τις 12.9.2017, για τις οποίες οι αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης υπεγράφησαν από αναρμόδιο όργανο λόγω οργανωτικών ζητημάτων του Υπουργείου, θεωρούνται νόμιμες, τηρουμένων και των λοιπών προϋποθέσεων νομιμότητας.

Η ελαττωματική καταγγελία και οι συνέπειές της

ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι υποχρεώσεις διατροφής στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ & ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

send