logo-print

Άρθρο 15 - Νόμος 4551/2018

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

02/07/2019

Υπό κωδικοποίηση
Το δίκαιο της απόδειξης στις διοικητικές διαφορές ουσίας (XXII & 327)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

1. Το δεύτερο εδάφιο της παραγράφου 1 του άρθρου 11 του καταστατικού της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.», όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και κωδικοποιηθεί εκ νέου με το άρθρο Δεύτερο της υπ’ αριθμ. ΔΙΔΚ/ΚτΠ/οικ.27983/30.11.2012 (Β΄ 3187) απόφασης του Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όπως αυτή ισχύει, αντικαθίσταται ως εξής:

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ορίζονται και παύονται αζημίως για το Δημόσιο και για την εταιρεία με κοινή απόφαση των Υπουργών Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, για θητεία μέχρι τρία (3) έτη.»

2. Η παράγραφος 2 του άρθρου 11 του καταστατικού της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.», όπως αυτό έχει τροποποιηθεί και κωδικοποιηθεί εκ νέου με το άρθρο Δεύτερο της υπ’ αριθμ. ΔΙΔΚ/ΚτΠ/οικ.27983/30.11.2012 απόφασης του Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όπως αυτή ισχύει, αντικαθίσταται ως εξής:

«2. Κατ’ εξαίρεση ορίζεται ότι η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου παρατείνεται μέχρι τη δημοσίευση της κοινής απόφασης των Υπουργών Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, που ανανεώνει τη θητεία του, ορίζοντας τα ίδια ή νέα μέλη.»

3. Με την επιφύλαξη της παραγράφου 3 του άρθρου 11 του καταστατικού της Ανώνυμης Εταιρείας «Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε.», όπως αυτό έχει κωδικοποιηθεί με το άρθρο Δεύτερο της υπ’ αριθμ. ΔΙΔΚ/ΚτΠ/οικ. 27983/30.11.2012 απόφασης του Υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης για την εκλογή του Διευθύνοντος Συμβούλου, από την έναρξη ισχύος του παρόντος, κάθε αντίθετη ρύθμιση καταργείται.

Πρόσθετοι λογοι αναιρέσεων κατά τον ΚΠΔ

Αθανάσιος Κ. Ζαχαριάδης

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τεχνητή νοημοσύνη, μεταφορές & ευθύνη των μεταφορέων στο Ελληνικό Δίκαιο