logo-print

Άρθρο 39 - Νόμος 4599/2019 - Τροποποίηση του άρθρου 66 του ν. 4427/2016 (Α΄188)

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

01/03/2019

Υπό κωδικοποίηση
Το δίκαιο της ψηφιακής οικονομίας

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΉΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΉΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΙΓΓΛΕΖΑΚΗΣ

Εγκλήματα κατά της ιδιοκτησίας 2η έκδοση- καλλιτεχνικό

ΜΠΙΤΖΙΛΕΚΗΣ Ν.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι διατάξεις του άρθρου 66 του ν. 4427/2016 (Α΄188) αριθμούνται ως παράγραφος 1 και προστίθενται σε αυτό παράγραφοι 2, 3, 4, 5 και 6 ως εξής:

«2. Με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών κατόπιν πρότασης του Διοικητή της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας (Α.Π.Α.) ή του εκτελούντος χρέη Διοικητή της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας ρυθμίζονται τα θέματα που άπτονται της διαχείρισης κάθε είδους εσόδου της Α.Π.Α. και ιδίως των εσόδων που προέρχονται από τα Τέλη Εκσυγχρονισμού και Ανάπτυξης Αερολιμένων και από τα Τέλη Χρήσης Αεροδρομίων, καθώς και του επιμερισμού των εσόδων μεταξύ των φορέων Α.Π.Α. και Υ.Π.Α.

3. Η Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας είναι ο αρμόδιος φορέας για τη διαχείριση ειδικών λογαριασμών που συνιστώνται στην Τράπεζα της Ελλάδος για τη συγκέντρωση και παρακολούθηση των εσόδων από διαφορετικές πηγές της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας. Με απόφαση του Υπουργού Οικονομικών κατόπιν πρότασης του Διοικητή της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας ή του εκτελούντος χρέη Διοικητή της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας ορίζεται ο αριθμός των διακριτών ειδικών λογαριασμών στην Τράπεζα της Ελλάδος, η πηγή εσόδων κάθε λογαριασμού και κάθε άλλο θέμα σχετικό με τα ανωτέρω.

4. Με απόφαση των Υπουργών Οικονομικών και Υποδομών και Μεταφορών κατόπιν πρότασης του Διοικητή της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας ή του εκτελούντος χρέη Διοικητή της Α.Π.Α. ρυθμίζονται τα θέματα διαχείρισης των εσόδων της Α.Π.Α., της κίνησης των ειδικών λογαριασμών της Α.Π.Α., καθώς και κάθε θέμα σχετικό με τη διάθεση, τη χρήση, τη διαχείριση, την κατανομή και την απόδοση των παραπάνω εσόδων για την κάλυψη δαπανών αποζημίωσης προσωπικού, επένδυσης, λειτουργίας και κάθε είδους προμηθειών της Α.Π.Α..

5. Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών κατόπιν πρότασης του Διοικητή της Α.Π.Α. κατανέμονται και αποδίδονται από την Υ.Π.Α. προς χρήση της Α.Π.Α. κατάλληλοι και επαρκείς χώροι για την εξυπηρέτηση των αναγκών λειτουργίας της Α.Π.Α.: αα) εντός των Αερολιμένων που διαχειρίζεται η Υ.Π.Α. χωρίς την καταβολή μισθώματος για την Α.Π.Α., ββ) εκ των μισθωμένων για χρήση της Υ.Π.Α. χώρων στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» με ανάλογο επιμερισμό του μισθώματος και γγ) εκ των μισθωμένων από το Ελληνικό Δημόσιο για την εξυπηρέτηση των αναγκών λειτουργίας της Υ.Π.Α. εγκαταστάσεων, με ανάλογο επιμερισμό του μισθώματος.

6. Με απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, κατόπιν πρότασης του Διοικητή της Υ.Π.Α., ρυθμίζονται θέματα που αφορούν την εκπαίδευση των υπαλλήλων του κλάδου Πληροφοριών Πτήσεων των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.»

Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση
Η προσημείωση υποθήκης Μετά τους ν. 4842/2021 και 4871/2021

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΉ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ