logo-print

Άρθρο 124 - Νόμος 4611/2019 - Ομάδες εργασίας για τον κανονισμό συντάξεων δημόσιου τομέα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

17/05/2019

Υπό κωδικοποίηση
Η φορολογική ενημερότητα

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ​

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΤΣΟΣ

Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

1. Συνιστώνται κοινές ομάδες εργασίας, στις οποίες θα συμμετέχουν υπάλληλοι του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και υπάλληλοι του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους (Γ.Λ.Κ.) που υπηρετούν στη Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων Δημοσίου Τομέα του ΕΦΚΑ ή έχουν υπηρετήσει στην πρώην Γενική Διεύθυνση Συντάξεων Δημόσιου Τομέα του Γ.Λ.Κ., για την επιτάχυνση του έργου κανονισμού και πληρωμής των συντάξεων του Δημόσιου Τομέα. Η συμμετοχή των υπαλλήλων στις συνιστώμενες ομάδες εργασίας είναι υποχρεωτική και η απασχόληση σε αυτές αποκλειστική.

2. Με απόφαση των Υπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών εξειδικεύεται το έργο της κάθε ομάδας, καθορίζεται η χρονική διάρκεια λειτουργίας της, ο αριθμός και η Υπηρεσία προέλευσης των μελών που θα συμμετέχουν, καθώς και ο συντονιστής και γραμματέας αυτής, τίθενται ποσοτικοί στόχοι και καθορίζεται κάθε άλλη αναγκαία λεπτομέρεια.

3. Οι ομάδες εργασίας μπορούν να παρέχουν απογευματινή υπερωριακή εργασία και υπερωριακή εργασία κατά τις Κυριακές και εξαιρέσιμες ημέρες, οι δε υπάλληλοι που συμμετέχουν σε αυτές αμείβονται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του ν. 4354/2015 (Α’ 176).

4. Στους συντονιστές των ομάδων καταβάλλεται επίδομα ίσο με το πενήντα τοις εκατό (50%) του επιδόματος θέσης ευθύνης του Προϊσταμένου Τμήματος.

5. Με απόφαση των Υπουργών Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών και υπό τον όρο επίτευξης των στόχων που τίθενται με την απόφαση της παραγράφου 2 μπορεί να καταβάλλεται στα μέλη των ομάδων εργασίας αποζημίωση επίτευξης στόχων κατ’ αναλογική εφαρμογή των προβλεπομένων στην Φ.ΕφΚΑ/οικ.34078/1262/2.8.2017 (ΥΟΔΔ 390) απόφαση των ίδιων ως άνω Υπουργών.

Το δικαίωμα διεξαγωγής αποδείξεων του κατηγορουμένου

ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η αναγκαστική ομοδικία στην πολιτική δίκη, 2η έκδ.,
send