logo-print

Με ηλεκτρονικό αρχείο (excel) η καταγραφή των υποθέσεων που χειρίζεται κάθε Λειτουργός του ΝΣΚ

Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Την καθιέρωση ενιαίου τύπου ηλεκτρονικού αρχείου για την καταγραφή των υποθέσεων που χειρίζεται κάθε Λειτουργός του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους προβλέπει απόφαση του Προέδρου του ΝΣΚ.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι Λειτουργοί του ΝΣΚ οφείλουν να τηρούν ενιαίο τύπο ηλεκτρονικού αρχείου για την καταγραφή των υποθέσεων που χειρίζονται, σύμφωνα με το υπόδειγμα που παρέχεται στην απόφαση.

Το ηλεκτρονικό αρχείο, με τη μορφή excel, τηρείται υποχρεωτικά και συμπληρώνεται ανελλιπώς από το σύνολο των μελών του Κυρίου Προσωπικού του ΝΣΚ, περιέχει δε υποχρεωτικά τα στοιχεία που αναφέρονται στο Παράρτημα, με τις αναγκαίες προσθήκες και προσαρμογές, ανάλογα και με τον βαθμό του μέλους του ΝΣΚ και το είδος των υποθέσεων που αυτό χειρίζεται.

Με εγκύκλιο που θα εκδοθεί μετά τη δημοσίευση της απόφασης, θα δοθούν οδηγίες και κατευθύνσεις για τη συμπλήρωση των σχετικών πεδίων του Παραρτήματος και θα ρυθμιστεί κάθε άλλη σχετική λεπτομέρεια.

Διαβάστε επίσης: e-justice: Έρχεται η δεύτερη φάση του ΟΣΔΥΠΠ (Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Δικαστικών Υποθέσεων για την Πολιτική και Ποινική Διαδικασία)

Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτελέσεως ΙΙΙ/α Β έκδοση
Η ευθύνη του εκχωρητή απαίτησης κατά τα άρθρα 467-468 ΑΚ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΕΩΡΓΑΚΗ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ