logo-print

Άρθρο 9 - Νομοθετικό Διάταγμα 4577/1966

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

01/01/1967

Μη κωδικοποιημένο
Πολιτική Δικονομία ΙΙΙ - Β έκδοση

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

Το δικαίωμα διεξαγωγής αποδείξεων του κατηγορουμένου

ΜΙΧΑΗΛ ΤΣΕΡΤΣΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

1. Επί των υπό του Οργανισμού Απασχολήσεως και Ασφαλίσεως Ανεργίας εκτελούμενων τεχνικών έργων εφαρμόζονται αι παρί εκτελέσεως εργών υπό του Αυτονόμου Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας ισχύουσαι εκάστοτε διατάξεις.

2. Το άρθρον 3 του Ν. 3198/1955 "περί τροποποιήσεως και συμπληρώσεως των περί καταγγελίας της σχέσεως εργασίας διατάξεων" καταργείται.

3. Πρόστιμα υπέρ του ΟΑΑΑ επιβληθέντα μέχρι της δημοσιεύσεως του Ν. 4504/66 κατ' εφαρμογήν των διατάξεων του άρθρου 5 του Ν.Δ. 2656/53 και μη εισπραχθέντα μέχρι της δημοσιεύσεως του παρόντος διαγράφονται.

4. Ο Υπουργός Εργασίας μετά σύμφωνον γνώμην του Δ.Σ. του ΟΑΑΑ δύναται να διαθέτη κατ' έτος δι' αποφάσεων του εκ των αποθεματικών τούτου ποσόν μέχρι 250.000.000 δραχμ. κατ' ανώτατον όριον διά την καταβολήν επιδόματος συζύγου εις μισθωτούς μη δικαιούμενου διά διατάξεως Νόμου, Β. Διατάγματος, συλλογική συμβάσεως εργασίας, εσωτερικού κανονισμού, οργανισμού προσωπικού ή της ατομικής συμφωνίας τοιούτου.

Δι' αποφάσεων του Υπουργού Εργασίας, μετά γνώμην του Δ.Σ. του ΟΑΑΑ καθορίζονται εκάστοτε αι προϋποθέσεις, το ύψος, ο κύκλος των δικαιούχων και ο τρόπος καταβολής του επιδόματος συζύγου, ως και πάσα άλλη αναγκαία λεπτομέρεια διά την εφαρμογήν της παρούσης παραγράφου.

H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το δικαίωμα υπαναχώρησης στην Πνευματική Ιδιοκτησία - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 13 21
send