logo-print

Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα Διαγωνισμού υποψήφιων Δικηγόρων 2019Β

Και η διαδικασία διορισμού των επιτυχόντων

05/06/2020

11/06/2020

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

Δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης οι επιτυχόντες του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Υποψήφιων Δικηγόρων Β΄ Εξεταστικής Περιόδου Έτους 2019.

Πίνακας επιτυχόντων διαγωνισμού δικηγόρων εξεταστικής περιόδου Β΄ 2019 αλφαβητικά & ανά Εφετείο:

Αποτελέσματα επιτυχόντες Β' 2019 - Αθήνα

Αποτελέσματα επιτυχόντες Β' 2019 - Επαρχία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ Β΄2019

Οι επιτυχόντες του διαγωνισμού υποψηφίων δικηγόρων εξεταστικής περιόδου Β 2019 παρακαλούνται να προσέρχονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από 10:00 έως 13:00 στο γραφείο 58 (Πρωτόκολλο) της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης προκειμένου να καταθέσουν τα σχετικά δικαιολογητικά για το διορισμό τους και συγκεκριμένα:

1. Αίτηση για το διορισμό δικηγόρου (υπόδειγμα της οποίας ακολουθεί την παρούσα ανακοίνωση) στην οποία να αναφέρεται σε ποιο Πρωτοδικείο επιθυμεί να διοριστεί ο ενδιαφερόμενος και μεγαρόσημο των 3€ (δεν υπάρχει δυνατότητα προμήθειας μεγαροσήμων από την υπηρεσία)

2. Υπεύθυνη δήλωση του α.8 του Ν.1599/1986, περί μη υπαγωγής του ενδιαφερομένου στα ασυμβίβαστα του Κώδικα Δικηγόρων και περί μη καταδίκης στις αξιόποινες πράξεις του α. 6 του Κώδικα Δικηγόρων, η οποία ακολουθεί την παρούσα προκειμένου να είναι δυνατή η εκτύπωσή και συμπλήρωσή της.

Για τον Κωδικό Αριθμό Δημοσίευσης θα ενημερωθείτε μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου, (www.ministryofjustice.gr ), όπου αναρτάται ο πίνακας επιτυχόντων, στον οποίο αναγράφονται οι ΚΑΔ και ανανεώνεται συνεχώς. Ο πίνακας θα είναι αναρτημένος στην Αρχική Σελίδα του Υπουργείου, στην κατηγορία «Προκηρύξεις» και στην υποενότητα «Διαγωνισμοί». Ακολούθως, με τον αντίστοιχο ΚΑΔ στην ιστοσελίδα του Ε.Τ. ( www.et.gr ), επιλέγετε τη στήλη «Αναζήτηση Δημοσιευμάτων με ΚΑΔ» για να πληροφορηθείτε το ΦΕΚ διορισμού σας.

Μέχρι τη δημοσίευση του ΦΕΚ στην ως άνω ιστοσελίδα, θα εμφανίζεται η ένδειξη «Σε στάδιο επεξεργασίας». Το ΦΕΚ κυκλοφορεί περίπου 2 εβδομάδες μετά την παρέλευση της ημερομηνίας έκδοσης του ΚΑΔ. Μετά τη δημοσίευση ακολουθείτε τη διαδικασία που προβλέπεται των άρθρων άρθρα 24 και 4δ του ν.4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων», ήτοι ορκωμοσία και εν συνεχεία εγγραφή στο μητρώο του οικείου συλλόγου, αντίστοιχα.

Για τυχόν περαιτέρω πληροφορίες καλείτε στα 2131307236, 2131307088, 2131307230 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις NHatziharalambus@justice.gov.gr και ehassani@justice.gov.gr.

Σχετικοί Τομείς

Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι υποχρεώσεις διατροφής στο ιδιωτικό διεθνές δίκαιο

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

ΔΗΜΟΣΙΟ & ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ - ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ