logo-print

Άρθρο 13 - Νόμος 4684/2020 - Παράταση θητείας μελών Διοικητικών και Εποπτικών Συμβουλίων Προμηθευτικών Φαρμακευτικών Συνεταιρισμών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

25/04/2020

Συνταγματικό Δίκαιο - Γ έκδοση

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΚΩΣΤΑΣ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΣ

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

1. Η θητεία των τακτικών και αναπληρωματικών μελών των διοικητικών και εποπτικών συμβουλίων των προμηθευτικών φαρμακευτικών συνεταιρισμών, η οποία, βάσει του οικείου καταστατικού τους, έληξε κατά το χρονικό διάστημα από την έναρξη ισχύος της από 25.2.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄ 42), όπως αυτή κυρώθηκε με τον ν. 4682/2020 (Α΄ 76), και μέχρι την έναρξη ισχύος της παρούσας, ή αναμένεται να λήξει το αργότερο έως την 30ή Ιουνίου 2020, παρατείνεται για δύο (2) μήνες, από την ημερομηνία λήξης της.

2. Με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων ή του οργάνου διοίκησης του ανωτέρω νομικού προσώπου που εκδίδεται έως την 31η Αυγούστου 2020, η θητεία των μελών των διοικητικών και εποπτικών συμβουλίων της παραγράφου 1 μπορεί να παρατείνεται περαιτέρω για χρονικό διάστημα μέχρι τεσσάρων (4) μηνών ακόμη, εφόσον εξακολουθεί να υφίσταται κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού COVID19.

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Η Διαμεσολάβηση