logo-print

Άρθρο 32 - Νόμος 4760/2020 - Θέματα αρμοδιότητας Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και Επιτελικού Σχεδιασμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

11/12/2020

Διεθνής εμπορική διαιτησία - Τόμος Ι -Β έκδοση
Πολιτειολογία

1. Οι θέσεις των Προϊσταμένων της Διεύθυνσης Εκκαθάρισης Μισθοδοσίας και της Διεύθυνσης Προμηθειών των περ. β΄ και γ΄ της παρ. 4 του άρθρου 1 του π.δ. 62/2019 (Α΄ 101) καταλαμβάνονται από ανώτερους ή ανώτατους αξιωματικούς των Σωμάτων, που υπάγονται στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή υπαλλήλους κατηγορίας ΠΕ με βαθμό τουλάχιστον Β΄, οι οποίοι ορίζονται με απόφαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

2. Η παρ. 2 του άρθρου 8 του ν. 4249/2014 (Α΄ 73), τροποποιείται ως εξής:

«2. Οι αποσπάσεις του προσωπικού για τη στελέχωση των Διευθύνσεων, Τμημάτων και Γραφείων της παρ. 1, διενεργούνται με κοινή απόφαση του αρμοδίου οργάνου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του συναρμόδιου Υπουργείου για χρονικό διάστημα μέχρι τριών (3) ετών και μπορούν να ανανεώνονται μία φορά, μετά από πρόταση του Προϊσταμένου της αρμόδιας Διεύθυνσης, κατά παρέκκλιση από κάθε γενική ή ειδική διάταξη. Ειδικότερα, για το ένστολο προσωπικό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, οι ανωτέρω αποσπάσεις διενεργούνται με απόφαση του αρμοδίου οργάνου του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για χρονικό διάστημα μέχρι τριών (3) ετών, το οποίο μπορεί να παραταθεί μια ή περισσότερες φορές για ίσο χρονικό διάστημα, μετά από πρόταση του Προϊσταμένου της αρμόδιας Διεύθυνσης.»

H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ποινικός Κώδικας Ι
send