logo-print

ΝΣΚ: Τρεις θέσεις δικηγόρων του Ελληνικού Δημοσίου για μία τριετία

Σε Κυπαρισσία και Κιλκίς

04/03/2022

04/03/2022

Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (α) για τον ορισμό ενός δικηγόρου του Ελληνικού Δημοσίου στην έδρα του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας για μία τριετία καθώς και (β) δύο (2) δικηγόρων του Ελληνικού Δημοσίου στην έδρα του Πρωτοδικείου Κιλκίς για μία τριετία.

​Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (Ν.Σ.Κ.) καλεί, σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 30 του ν. 4831/2021 «Οργανισμός του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) και κατάσταση των λειτουργών και των υπαλλήλων και άλλες διατάξεις» (Α" 170), στο πλαίσιο της διαδικασίας ορισμού ενός (1) δικηγόρου του Δημοσίου στην έδρα του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, δικηγόρους, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη δικαστική εκπροσώπηση και υπεράσπιση των υποθέσεων του Ελληνικού Δημοσίου ενώπιον των Δικαστηρίων ή Αρχών στην έδρα του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, καθώς και τη διεκπεραίωση εξώδικων νομικών υποθέσεων και σύμπραξη με τις Αρχές της έδρας τους σε κάθε νόμιμη ενέργεια που διασφαλίζει τα συμφέροντα του Δημοσίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 30 του ν. 4831/2021, να καταθέσουν σχετική δήλωση-αίτηση με πλήρη ατομικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας, συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, στην Κτηματική Υπηρεσία Μεσσηνίας.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη.

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους (Ν.Σ.Κ.) καλεί, σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 30 του ν. 4831/2021 «Οργανισμός του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους (ΝΣΚ) και κατάσταση των λειτουργών και των υπαλλήλων και άλλες διατάξεις» (Α" 170), στο πλαίσιο της διαδικασίας ορισμού δύο (2) δικηγόρων του Δημοσίου στην έδρα του Πρωτοδικείου Κιλκίς, δικηγόρους, μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, που ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη δικαστική εκπροσώπηση και υπεράσπιση των υποθέσεων του Ελληνικού Δημοσίου ενώπιον των Δικαστηρίων ή Αρχών στην έδρα του Πρωτοδικείου Κιλκίς, καθώς και τη διεκπεραίωση εξώδικων νομικών υποθέσεων και σύμπραξη με τις Αρχές της έδρας τους σε κάθε νόμιμη ενέργεια που διασφαλίζει τα συμφέροντα του Δημοσίου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 30 του ν. 4831/2021, να καταθέσουν σχετική δήλωση-αίτηση με πλήρη ατομικά στοιχεία και στοιχεία επικοινωνίας, συνοδευόμενη από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, στην Κτηματική Υπηρεσία Κιλκίας.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη.

 

Αοριστία και Νομική Αβασιμότητα της Αγωγής
Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

send