logo-print

Άρθρο 100 - Νόμος 5003/2022 - Αρμοδιότητα της Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε. για την Πράξη «Σύστημα Διαχείρισης Δικτύων Κοινής Ωφέλειας Δήμων», στο πλαίσιο της Πρόσκλησης «Δράσεις Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης»

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

14/12/2022

Διοικητική Δικονομία - Συλλογή Διατάξεων

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Σύχρονα και κρίσιμα θέματα της συνταγματικής νομολογίας του ελεγκτικού συνεδρίου

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Με κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας Α.Ε.» και διακριτικό τίτλο Ε.Δ.Υ.Τ.Ε. Α.Ε., η οποία εποπτεύεται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σύμφωνα με την παρ. 2.3 του άρθρου 1 του π.δ. 81/2019 (Α΄ 119) και το άρθρο 58 του ν. 4623/2019 (Α΄ 134), σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης (Γ.Γ.Π.Σ.Δ.Δ.), αναλαμβάνει την αρμοδιότητα για την Πράξη «Σύστημα Διαχείρισης Δικτύων Κοινής Ωφέλειας Δήμων» στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Δράσεις Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης» του επιχειρησιακού προγράμματος «Μεταρρύθμιση Δημόσιου Τομέα». Σκοπός της πράξης είναι η συνολική διαχείριση, παρακολούθηση και συντήρηση των υποδομών, των εγκαταστάσεων και των δικτύων ενός δήμου, μέσω στοιχείων περιουσιολογίου και ψηφιακών υποδομών στις λειτουργικές εγκαταστάσεις των δήμων.

2. Με την απόφαση της παρ. 1, μπορεί να ρυθμίζονται θέματα προϋπολογισμού για την εκτέλεση της πράξης, τον συντονισμό της δράσης μέσω Ομάδων Διοίκησης Έργου, καθώς και των αρμοδιοτήτων των σχετικών ομάδων διοίκησης και παρακολούθησης της άνω πράξης.

ΕΣΔΑ Κατ΄άρθρο ερμηνεία

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ
ΞΕΝΟΦΩΝ ΚΟΝΤΙΑΔΗΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ανταλλάξιμα κτήματα -Δημοσιεύματα ΕπΑκ Νο 3

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

send