logo-print

Δικαστικοί υπάλληλοι: Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 19 Ιουλίου ώρα 9.00 π.μ. στο Υπουργείο Οικονομικών

Η αναίρεση κατά τον ΚΠολΔ - Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - 5η έκδοση
Πολιτική Δικονομία Ε έκδοση

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας Τετάρτη 19 Ιουλίου ώρα 9.00 π.μ.

ε αφορμή την κατάθεση, από την κυβέρνηση, του νομοσχεδίου για τις μισθολογικές ρυθμίσεις το οποίο μετά από 14 χρόνια μειώσεων κατά 40% των μισθών στο Δημόσιο, κατάργηση των δώρων κλπ δίνει «αυξήσεις» – κοροϊδία της τάξης των 40-50€ μηνιαίως, η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την Τετάρτη 19 Ιουλίου και ώρα 9.00πμ στο Υπουργείο Οικονομικών (Νίκης 5-7).

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των εργαζομένων στην συγκέντρωση κηρύσσουμε στάση εργασίας από την έναρξη του ωραρίου μέχρι τις 11.00πμ.

Διεκδικούμε:

✓ Αυξήσεις, άμεσα, τουλάχιστον 10% για όλους τους Δ.Υ.

✓ Επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού

✓ Ξεπάγωμα της διετίας 2016 – 17

✓ Αφορολόγητο στα 12.000€

✓ Αύξηση του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας

✓ Κατάργηση της εισφοράς του 2% υπέρ της ανεργίας

✓ Γνήσιο ενιαίο μισθολόγιο με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων στο Δημόσιο, μέσα από συλλογική σύμβαση εργασίας – καμία σύνδεση της αξιολόγησης με τη μισθολογική και βαθμολογική εξέλιξη

Η επόμενη κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ για το μισθολόγιο θα γίνει όταν το νομοσχέδιο εισαχθεί για συζήτηση και ψήφιση στη Βουλή. Για την ακριβή ημερομηνία και τη μορφή της κινητοποίησης θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.

Ανταλλάξιμα κτήματα -Δημοσιεύματα ΕπΑκ Νο 3

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Πολιτειολογία
send