logo-print

Άρθρο 12 - Νόμος 5049/2023 - Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για την πλήρωση θέσεων προσωπικού του αστυνομικού τομέα της Δικαστικής Αστυνομίας - Αντικατάσταση άρθρου 22 ν. 4963/2022

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

14/09/2023

O τόπος παροχής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 11

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012

Το άρθρο 22 του ν. 4963/2022 (Α’ 149) αντικαθίσταται ως εξής:

«Άρθρο 22

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής για την πλήρωση θέσεων προσωπικού του αστυνομικού τομέα της Δικαστικής Αστυνομίας

1. Οι αιτήσεις συμμετοχής των υποψηφίων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ηλεκτρονικά, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) τουλάχιστον ημερών. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων δεν μπορεί να αρχίσει πριν από την πάροδο πέντε (5) ημερών από την ανάρτηση της προκήρυξης κατά την παρ. 2 του άρθρου 21 του παρόντος. Για την υποβολή της αίτησης απαιτείται η καταβολή παραβόλου του άρθρου 18 του ν. 4765/2021 (Α’ 6).

2. Η ορθή συμπλήρωση της αίτησης συμμετοχής είναι αποκλειστικά ευθύνη του υποψηφίου. Η αίτηση επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και υποβάλλεται σε ηλεκτρονική μορφή. Αν οι υποψήφιοι δεν συμπληρώσουν ορθά τα πεδία της αίτησης, δεν λαμβάνονται υπόψη τα προσόντα και τα κριτήρια που αντιστοιχούν στα πεδία αυτά, έστω και αν προσκομίζονται τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συνδρομή των ανωτέρω προσόντων και κριτηρίων, υπό τον όρο ότι τα ανωτέρω αναγράφονται ρητά στην προκήρυξη.

3. Η υποβολή περισσότερων της μιας αιτήσεων για θέσεις της ίδιας προκήρυξης ή η σώρευση στην αίτηση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού, συνεπάγεται τον αυτοδίκαιο αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.».

Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά όρια της συμφωνίας περί διαιτησίας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Το νέο πτωχευτικό δίκαιο των επιχειρήσεων και των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΩΝ - ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΟΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ