logo-print

Δικαστικοί υπάλληλοι: Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά του νομοσχεδίου αναμόρφωσης του δικαστικού χάρτη

Δίωρη διακοπή εργασιών την Πέμπτη 21 Μαρτίου - 24ωρη απεργία την ημέρα ακρόασης φορέων στη Βουλή, δίωρη διακοπή εργασιών με συμβολικό κλείσιμο των πυλών των δικαστικών υπηρεσιών, κινητοποίηση κατά την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, καθώς και λοιπές δράσεις

20/03/2024

21/03/2024

Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

Η παραγραφή των εγκλημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Να μην καταργηθεί – συγχωνευθεί καμία δικαστική υπηρεσία ζητούν οι δικαστικοί υπάλληλοι, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος.

Πιο αναλυτικά, η Ο.Δ.Υ.Ε. αποφάσισε την κλιμάκωση των δράσεων και κινητοποιήσεων ενόψει της κατάθεσης του νομοσχεδίου για την αναμόρφωση του νέου δικαστικού χάρτη.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η προκήρυξη 24ωρης απεργίας την ημέρα ακρόασης φορέων στην επιτροπή της Βουλής, δίωρη διακοπή εργασιών με συμβολικό κλείσιμο των πυλών των δικαστικών υπηρεσιών, κινητοποίηση κατά την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, καθώς  και λοιπές δράσεις που αναμένεται να ανακοινωθούν άμεσα.

Μετά την ανάρτηση του σχεδίου νόμου στη διαβούλευση, θα ανακοινωθούν οι ακριβείς ημερομηνίες των παραπάνω δράσεων-κινητοποιήσεων και θα προγραμματιστεί σύσκεψη με τηλεδιάσκεψη των πρωτοβάθμιων συλλόγων με το Δ.Σ. της Ο.Δ.Υ.Ε.

Υπενθυμίζεται η συμμετοχή όλων των μελών της στη δίωρη διακοπή εργασιών την Πέμπτη 21 Μαρτίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν Γενικές Συνελεύσεις.

Δείτε την ανακοίνωση στο odye.gr.

Εγχειρίδιο Πολιτικής Δικονομίας - 4η έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΑ​

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΑΣ

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση