logo-print

Άρθρο 33 - Νόμος 4210/2013 - Στελέχωση της ΕΤΕΑΝ Α.Ε.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

21/11/2013

Μη κωδικοποιημένο
Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Ανώνυμες Εταιρίες

1. Η παρ. 3 του άρθρου πέμπτου του ν. 3912/2011 (Α' 17) αντικαθίσταται ως εξής:

«3. Οι θέσεις που ορίζονται με τον Κανονισμό Λειτουργίας ως θέσεις ευθύνης πληρούνται από το υπάρχον προσωπικό, εφόσον αυτό διαθέτει τα ειδικά τυπικά και ουσιαστικά προσόντα που καθορίζονται στον Κανονισμό Λειτουργίας, με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΤΕΑΝ Α.Ε.»

2. Μετά την παρ. 6 του άρθρου πέμπτου του ν. 3912/ 2011 προστίθεται παράγραφος 6Α ως εξής:

«6Α. Η κάλυψη των αναγκών της εταιρείας σε προσωπικό γίνεται κατά προτεραιότητα με μετάταξη προσωπικού που υπηρετεί σε φορείς του ευρύτερου δημόσιου τομέα, όπως αυτός ορίζεται στην παρ. 1 του άρθρου 14 του ν. 2190/1994 (Α' 28), όπως ισχύει, και το οποίο κατέχει τα τυπικά προσόντα της θέσης για την οποία προορίζεται, χωρίς να απαιτείται η κατάληψη αντίστοιχης θέσης με αυτή του φορέα προέλευσης. Η μετάταξη πραγματοποιείται κατά παρέκκλιση της κείμενης νομοθεσίας, με κοινή απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού μετά από γνώμη του Δ.Σ. της ΕΤΕΑΝ Α.Ε.. Ο συνολικός χρόνος υπηρεσίας του μετατασσόμενου προσωπικού που έχει διανυθεί στους φορείς προέλευσης και ο χρόνος που αναγνωρίστηκε ως χρόνος υπηρεσίας λογίζεται ως χρόνος πραγματικής υπηρεσίας στην εταιρεία για τα θέματα βαθμολογικής και μισθολογικής εξέλιξης και για κάθε άλλη συνέπεια.

Επιτρέπεται η απόσπαση στην εταιρεία υπαλλήλων από το Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα, κατά παρέκκλιση κάθε αντίθετης διάταξης, με ανώτατη διάρκεια τα δύο (2) έτη. Οι αποσπώμενοι στην εταιρεία λαμβάνουν από την υπηρεσία στην οποία αποσπώνται το σύνολο των αποδοχών της θέσης που καταλαμβάνουν στην εταιρεία με τα πάσης φύσεως επιδόματα, γενικά ή ειδικά, της θέσης αυτής. Η απόσπαση πραγματοποιείται με κοινή απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού μετά από γνώμη του Δ.Σ. της ΕΤΕΑΝ Α.Ε.»

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση
send