logo-print

Άρθρο 3 - Κοινή Υπουργική Απόφαση ΥΠΟΠΑΙΘ/ΓΔΥΑ/ΔΤΥ/ΤΜΑΕ/229157/12877/1280/236 - Κεντρικό και Επιμέρους Συστήματα Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

20/08/2015

Κωδικοποιημένο
Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

 1. Προς το σκοπό α) της αντιμετώπισης πράξεων βίας και αξιόποινων εν γένει πράξεων με αφορμή αθλητικές συναντήσεις, β) της διαφύλαξης της δημόσιας τάξης, γ) της προστασίας και ασφάλειας των αθλουμένων και των θεατών στους αγωνιστικούς χώρους και δ) της ευχερέστερης προμήθειας των εισιτηρίων και πρόσβασης στις αθλητικές εγκαταστάσεις, για την έκδοση, διάθεση και γενικά τον έλεγχο της διακίνησης των εισιτηρίων του άρθρου 1 της παρούσας απόφασης περιλαμβανομένου και του ελέγχου κατά τη είσοδο στην αθλητική εγκατάσταση, από 01−09−2015 τίθεται σε ισχύ κεντρικό σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, στο οποίο συνδέονται υποχρεωτικά τα επιμέρους συστήματα ηλεκτρονικού εισιτηρίου των Α.Α.Ε. και Τ.Α.Α.

2. Στο Κεντρικό Σύστημα Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου τηρείται η Κεντρική Βάση Δεδομένων του άρθρου 5 της παρούσης περιλαμβανομένης της λίστας φυσικών προσώπων, στα οποία έχει απαγορευθεί η είσοδος σε αθλητικές εγκαταστάσεις καθώς και η εφαρμογή διαχείρισης της Κάρτας Φιλάθλου του άρθρου 4 της παρούσης.

3. Στα Επιμέρους Συστήματα Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου των Α.Α.Ε. και Τ.Α.Α. καταχωρούνται τα στοιχεία των φιλάθλων που αγοράζουν εισιτήρια αγώνων. Τα επιμέρους Συστήματα Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου των Α.Α.Ε. και Τ.Α.Α. είναι υποχρεωτικά διασυνδεδεμένα με το Κεντρικό Σύστημα Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου.

4. Η ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ των επιμέρους Συστημάτων Ηλεκτρονικού εισιτηρίου των Α.Α.Ε και Τ.Α.Α. και του κεντρικού Συστήματος Ηλεκτρονικού Εισιτηρίου, γίνεται ανά μία ώρα. Τα δεδομένα της λίστας φυσικών προσώπων, στα οποία έχει απαγορευθεί η είσοδος σε αθλητικές εγκαταστάσεις μεταφέρονται δύο φορές την εβδομάδα. Σε περιπτώσεις προσωρινής έλλειψης online διασύνδεσης, τα δεδομένα μεταξύ των επιμέρους Συστημάτων και του Κεντρικού ανταλλάσσονται στην αμέσως επόμενη περίοδο.

Εθνικό κτηματολόγιο - Νομολογιακά Δρώμενα -Σειρά Συλλογές Νομολογίας ΕπΑΚ Νο 2 (ΕΤΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 2023)
Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση