logo-print

Άρθρο 34 - Νόμος 4339/2015 - Θέσεις και Βαθμοί του Κλάδου Συμβούλων και Γραμματέων Επικοινωνίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

29/10/2015

Το δίκαιο ακινήτων στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου-Σειρά Συλλογές Νομολογίας ΕπΑΚ Νο 1

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Το δικαίωμα ιδιοκτησίας και η αναγκαστική απαλλοτρίωση -Κατ άρθρο ερμηνεία

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Οι βαθμοί των υπαλλήλων του κλάδου Συμβούλων και Γραμματέων Επικοινωνίας είναι οι εξής:

α) Γενικός Σύμβουλος Επικοινωνίας Α΄, που αντιστοιχεί βαθμολογικά για την υπηρεσία των υπαλλήλων στο εξωτερικό στο βαθμό του Πληρεξουσίου Υπουργού Α΄του Διπλωματικού Κλάδου.

β) Γενικός Σύμβουλος Επικοινωνίας Β΄, που αντιστοιχεί βαθμολογικά για την υπηρεσία των υπαλλήλων στο εξωτερικό στο βαθμό του Πληρεξουσίου Υπουργού Β΄ του Διπλωματικού Κλάδου.

γ) Σύμβουλος Επικοινωνίας Α΄, που αντιστοιχεί βαθμολογικά για την υπηρεσία των υπαλλήλων στο εξωτερικό στο βαθμό του Συμβούλου Πρεσβείας Α΄ του Διπλωματικού Κλάδου.

δ) Σύμβουλος Επικοινωνίας Β΄, που αντιστοιχεί βαθμολογικά για την υπηρεσία των υπαλλήλων στο εξωτερικό στο βαθμό του Συμβούλου Πρεσβείας Β΄ του Διπλωματικού Κλάδου.

ε) Γραμματέας Επικοινωνίας Α΄, που αντιστοιχεί βαθμολογικά για την υπηρεσία των υπαλλήλων στο εξωτερικό στο βαθμό του Γραμματέα Πρεσβείας Α΄ του Διπλωματικού Κλάδου.

στ) Γραμματέας Επικοινωνίας Β΄, που αντιστοιχεί βαθμολογικά για την υπηρεσία των υπαλλήλων στο εξωτερικό στο βαθμό του Γραμματέα Πρεσβείας Β΄ του Διπλωματικού Κλάδου.

2. Για τον καθορισμό του προβαδίσματος στο εξωτερικό εφαρμόζονται οι διατάξεις των παραγράφων 3 και 4 του άρθρου 6 του ν. 3566/2007 (Α΄117), όπως κάθε φορά ισχύουν.

3. Οι οργανικές θέσεις των υπαλλήλων του κλάδου Συμβούλων και Γραμματέων Επικοινωνίας είναι διακόσιες (200) και κατανέμονται κατά βαθμό ως εξής:

α) Γενικοί Σύμβουλοι Επικοινωνίας Α΄ και

β) Γενικοί Σύμβουλοι Επικοινωνίας Β’ θέσεις 15

γ) Σύμβουλοι Επικοινωνίας Α΄ και

δ) Σύμβουλοι Επικοινωνίας Β΄ θέσεις 65

ε) Γραμματείς Επικοινωνίας Α΄ και

στ) Γραμματείς Επικοινωνίας Β΄ θέσεις 120

4. Οι θέσεις των Γενικών Συμβούλων Επικοινωνίας Α΄ και Β΄, των Συμβούλων Επικοινωνίας Α΄ και Β΄ και των Γραμματέων Επικοινωνίας Α΄ και Β΄ είναι ενιαίες.

5. Ο αριθμός των ανωτέρω θέσεων μπορεί να μεταβάλλεται κατά βαθμό με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται με πρόταση του αρμόδιου για την εθνική επικοινωνιακή πολιτική Υπουργού και του Υπουργού Οικονομικών.

6. Οι υπάλληλοι του κλάδου Συμβούλων και Γραμματέων Επικοινωνίας φέρουν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό τους βαθμούς της παραγράφου 1, οι οποίοι λαμβάνονται υπόψη για τις προαγωγές τους, την κατάληψη θέσεων ευθύνης και την άσκηση των καθηκόντων τους στην Ελλάδα και στα Γραφεία Τύπου και Επικοινωνίας. Οι διατάξεις του ν. 4024/2011 (Α΄ 226), όπως κάθε φορά ισχύουν, εφαρμόζονται στους υπαλλήλους αυτούς μόνο για θέματα αποδοχών και μισθολογικής εξέλιξης στο εσωτερικό. Στις αποδοχές εσωτερικού των Προϊσταμένων των Γραφείων Τύπου και Επικοινωνίας δεν συμπεριλαμβάνεται το επίδομα θέσης ευθύνης του άρθρου 18 του ν. 4024/2011 (Α΄ 226).

Δίκαιο σημάτων Ερμηνεία Ν. 4679/2020 περί σημάτων

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΟΚΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

send