logo-print

Άρθρο 51 - Νόμος 4146/2013 - Επιθεωρήσεις υδατοδρομίων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

18/04/2013

Υπό κωδικοποίηση
Εγχειρίδιο Εργατικού Δικαίου - Ατομικές Εργασιακές Σχέσεις Η έκδοση
Tα πρόδηλα σφάλματα στο κτηματολογικό δίκαιο Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 20

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ - ΔΗΜΗΤΡΑΣ

1. Η Επιτροπή Υδατοδρομίων προβαίνει σε τακτικές και έκτακτες επιθεωρήσεις των υδατοδρομίων προς διαπίστωση της τήρησης των όρων λειτουργίας και ασφάλειάς τους. Η Δ.Π.Σ.Α.Α.Α. καταρτίζει το μήνα Δεκέμβριο κάθε έτους το πρόγραμμα τακτικών επιθεωρήσεων για την Επιτροπή Υδατοδρομίων, με κριτήρια επιχειρησιακής σκοπιμότητας και γεωγραφικής αντιπροσωπευτικότητας του δικτύου μεταφορών. Πέραν των επιθεωρήσεων που διενεργεί η Επιτροπή Υδατοδρομίων, η αρμόδια Διεύθυνση της Υ.Π.Α. διατηρεί αυτοτελώς το δικαίωμα άσκησης δραστηριοτήτων παρακολούθησης συμμόρφωσης στις απαιτήσεις ασφαλείας από έκνομες ενέργειες στο πλαίσιο των προβλεπομένων στο Εθνικό Πρόγραμμα Ποιοτικού Ελέγχου της Ασφάλειας Πολιτικής Αεροπορίας.

2. Ο φορέας της άδειας λειτουργίας του υδατοδρομίου υποχρεούται να παρέχει κάθε πληροφορία και διευκόλυνση στο έργο της Επιτροπής. Σε περίπτωση μη τήρησης των ως άνω όρων, επιβάλλονται με απόφαση της Δ.Π.Σ.Α.Α.Α. οι προβλεπόμενες στον παρόντα νόμο κυρώσεις, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής.

3. Ο φορέας της άδειας λειτουργίας, σε περίπτωση παύσης της λειτουργίας υδατοδρομίου, ενημερώνει προηγουμένως εγγράφως τη Δ.Π.Σ.Α.Α.Α. τουλάχιστον είκοσι πέντε (25) εργάσιμες ημέρες πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία παύσης της λειτουργίας.

Η επένδυση σε τίτλους ή τραπεζική κατάθεση με σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα (Golden Visa)

ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΛΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αγωγή περί κλήρου