logo-print

Παράρτημα Α - Προεδρικό Διάταγμα 6/2015

Ταξιδιωτική απαγόρευση/ Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων

1. YO’N CHO’NG NAM

α. Περιγραφή: Γενικός Αντιπρόσωπος της Korea Mining Development Trading Corporation (KOMID). Η KOMID ορίστηκε από την Επιτροπή που συστάθηκε δυνάμει της παραγράφου 12 της απόφασης 1718 (2006) του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. τον Απρίλιο του 2009 και είναι ο κυριότερος έμπορος όπλων και κύριος εξαγωγέας αγαθών και εξοπλισμού που σχετίζονται με βαλλιστικούς πυραύλους και συμβατικά όπλα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

2. KO CH’O’ L−CHAE

α. Περιγραφή: Αναπληρωτής Γενικός Αντιπρόσωπος της Korea Mining Development Trading Corporation (KOMID). Η KOMID ορίστηκε από την Επιτροπή που συστάθηκε δυνάμει της παραγράφου 12 της απόφασης 1718 (2006) του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. τον Απρίλιο του 2009 και είναι ο κυριότερος έμπορος όπλων και κύριος εξαγωγέας αγαθών και εξοπλισμού που σχετίζονται με βαλλιστικούς πυραύλους και συμβατικά όπλα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας.

3. MUN CHO’NG−CH’O’L

α. Περιγραφή: Ο Mun Cho’ng−Ch’o’l είναι αξιωματούχος της Εμπορικής Τράπεζας Tanchon (Tanchon Commercial Bank, TCB). Με την ιδιότητα αυτή, διευκόλυνε συναλλαγές για την Εμπορική Τράπεζα Tanchon (TCB). Η Tanchon ορίστηκε από την Επιτροπή που συστάθηκε δυνάμει της παραγράφου 12 της απόφασης 1718 (2006) του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. τον Απρίλιο του 2009 και αποτελεί τον κύριο οικονομικό φορέα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας για πωλήσεις συμβατικών όπλων, βαλλιστικών πυραύλων και αγαθών που σχετίζονται με τη συναρμολόγηση και την κατασκευή των εν λόγω όπλων.

Το νέο πτωχευτικό δίκαιο των επιχειρήσεων και των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ - ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΙΣΤΩΤΩΝ - ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΗΤΙΔΗΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΟΚΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Δίκαιο εμπορικών δικαιοπραξιών/Αξιόγραφα-Ασφαλιστικό

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΧΛΙΒΑΝΗΣ

ΕΦΗ ΤΖΙΒΑ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ