logo-print

Παράρτημα Β - Προεδρικό Διάταγμα 6/2015

Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων 

1. SECOND ACΑDEMY OF NATURAL SCIENCES (ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ)

(α) Περιγραφή: Η Second Academy of Natural Sciences (Δεύτερη Ακαδημία Φυσικών Επιστημών) είναι ο εθνικός οργανισμός που είναι αρμόδιος για την έρευνα και ανάπτυξη των προηγμένων οπλικών συστημάτων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας, συμπεριλαμβανομένων πυραύλων και, πιθανόν, πυρηνικών όπλων. Η Second Academy of Natural Sciences (Δεύτερη Ακαδημία Φυσικών Επιστημών) χρησιμοποιεί διαφόρους υποκείμενους οργανισμούς για την απόκτηση τεχνολογίας, εξοπλισμού και πληροφοριών από το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένης της Tangun Trading Corporation, για χρήση στα προγράμματα πυραύλων και πιθανόν στα προγράμματα πυρηνικών όπλων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας. Η Tangun Trading Corporation ορίστηκε από την Επιτροπή που συστάθηκε δυνάμει της παραγράφου 12 της απόφασης 1718 (2006) του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. τον Ιούλιο του 2009 και είναι η κύρια υπεύθυνη για την προμήθεια προϊόντων και τεχνολογιών προς υποστήριξη των προγραμμάτων έρευνας και ανάπτυξης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας στον τομέα της άμυνας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, προγραμμάτων και προμήθειας όπλων μαζικής καταστροφής και μέσων μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων υλικών που ελέγχονται ή απαγορεύονται βάσει σχετικών πολυμερών ελεγκτικών καθεστώτων.

(β) Άλλες ονομασίες: 2ND ACADEMY OF NATURAL SCIENCES (2Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ), CHE 2 CHAYON KWAHAKWON, ACADEMY OF NATURAL SCIENCES (ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ), CHAYON KWAHAK−WON, NATIONAL DEFENSE ACADEMY (ΕΘΝΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΜΥΝΑΣ), KUKPANG KWAHAK−WON, SECOND ACΑDEMY OF NATURAL SCIENCES RESEARCH INSTITUTE (ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΚΑ− ΔΗΜΙΑΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ), SANSRI

(γ) Έδρα: Πιονγιάνγκ (Pyongyang), Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας

2. KOREA COMPLEX EQUIPMENT IMPORT CORPORATION

(α) Περιγραφή: H Korea Ryonbong General Corporation είναι η μητρική εταιρεία της Korea Complex Equipment Import Corporation. Η Korea Ryonbong General Corporation ορίστηκε από την Επιτροπή που συστάθηκε δυνάμει της παραγράφου 12 της απόφασης 1718 (2006) του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. τον Απρίλιο του 2009 και είναι αμυντικός όμιλος που εξειδικεύεται σε εξαγορές για τις αμυντικές βιομηχανίες της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας και παρέχει στήριξη στις πωλήσεις της εν λόγω χώρας που σχετίζονται με στρατιωτικά ζητήματα.

(β) Έδρα: Rakwon−dong, Περιφέρεια Pothonggang (Pothonggang District), Πιονγιάνγκ (Pyongyang), Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας.

Αγωγή περί κλήρου
Υποκειμενικά σύνθετες δίκες στις αυτοκινητικές διαφορές - Σειρά ΠΠΔ Νο 5

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ