logo-print

Άρθρο 5 - Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου 21/14.8.2015 - Ομάδες εργασίας

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

14/08/2015

Κωδικοποιημένο
H ένωση δικαίου

ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΡΜΑΣ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

1. Για την υποβοήθηση των επιμέρους δραστηριοτήτων της, η Ομάδα Διαχείρισης Έργου μπορεί να συνιστά ή να εισηγείται στους κατά περίπτωση αρμόδιους Υπουργούς τη σύσταση ομάδων εργασίας και ομάδων διοίκησης έργου από εξειδικευμένο προσωπικό του δημόσιου τομέα ή και ιδιώτες εμπειρογνώμονες, να ορίζει τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας τους και να παρακολουθεί το έργο τους. Η γραμματειακή εξυπηρέτηση των ομάδων εργασίας που συνιστώνται από την Ομάδα Διαχείρισης Έργου, ανατίθεται στη Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

2. Στην Ομάδα Διαχείρισης Έργου μπορεί να συμμετάσχουν, χωρίς δικαίωμα ψήφου, εφόσον καλούνται από αυτήν, ειδικοί του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα καθώς και εμπειρογνώμονες.

3. Στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, η Ομάδα Διαχείρισης Έργου μπορεί να συνδιαλέγεται με εκπροσώπους διεθνών οργανισμών και συλλογικών φορέων, καθώς και με στελέχη της δημόσιας διοίκησης για την ανταλλαγή απόψεων και την εξασφάλιση των συνεργειών που απαιτούνται για την καλύτερη εφαρμογή του Ν. 4262/2014.

4. Οι υπηρεσίες του δημόσιου τομέα και κάθε άλλος εμπλεκόμενος φορέας του δημόσιου ή ιδιωτικού τομέα συνεργάζονται με την Ομάδα Διαχείρισης Έργου και τις επιμέρους ομάδες εργασίας για την υλοποίηση των αποφάσεων αυτής, καθώς και την προώθηση των απαιτούμενων δράσεων.

Επιδόσεις στο εξωτερικό Β έκδοση
Δίκαιο επιταγής - 6η έκδοση
send