logo-print

Άρθρο 7 - Απόφαση ΕΕΤΤ 248/71/15.3.2002 - Τήρηση Εγγράφων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

16/05/2002

Κωδικοποιημένο
Πολυκώδικας Μάρτιος 2024 No 5
Δίκαιο πληροφορικής - E έκδοση

1. Κάθε Πάροχος Υπηρεσιών Πιστοποίησης τηρεί σε έντυπη ή/και σε ηλεκτρονική μορφή αρχείο με το σύνολο των πληροφοριών σχετικά με τα Αναγνωρισµένα Πιστοποιητικά που εκδίδει ή/και διαχειρίζεται, και ιδιαίτερα όσον αφορά τον χρόνο έκδοσης, ακύρωσης ή αναστολής τους και λήξης τους προκειµένου να καθίσταται δυνατή η επιβεβαίωση της ορθότητας και της ακρίβειάς τους.

2. Το αρχείο για κάθε Αναγνωρισµένο Πιστοποιητικό τηρείται από την έκδοσή του και για χρονική περίοδο τριάντα (30) ετών από τη λήξη ή ανάκλησή του.

3. Αµέσως μετά την έκδοσή του, κάθε Αναγνωρισµένο Πιστοποιητικό καταχωρείται σε ηλεκτρονική μορφή στο αρχείο, κατά τέτοιο τρόπο ώστε να καθίσταται δυνατός ο εντοπισµός οποιασδήποτε μεταγενέστερης αλλοίωσής του. Η ΕΕΤΤ δύναται με απόφασή της να ρυθµίσει τη διαδικασία που αφορά τον εντοπισµό τέτοιας αλλοίωσης.

4. Η ΕΕΤΤ δύναται με απόφασή της να ρυθµίζει τα σχετικά με τη διαχείριση του αρχείου του Παρόχου Υπηρεσιών Πιστοποίησης Αναγνωρισµένων Πιστοποιητικών.

5. Ο Πάροχος Υπηρεσιών Πιστοποίησης παρέχει στο δικαιούχο του πιστοποιητικού πρόσβαση στα δεδοµένα που τον αφορούν, κατόπιν υποβολής σχετικού αιτήµατός του, στο οποίο ο Πάροχος υποχρεούται να απαντήσει εντός αποκλειστικής προθεσµίας επτά (7) ηµερών από την ηµεροµηνία υποβολής του αιτήµατός του.

Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ
 

Η μικρή και κλειστή οικογενειακή ανώνυμη εταιρία

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ