logo-print

Άρθρο 3 - Προεδρικό Διάταγμα 4/2016 - Μεταβατικές διατάξεις

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

22/01/2016

Κωδικοποιημένο
Η επένδυση σε τίτλους ή τραπεζική κατάθεση με σκοπό την απόκτηση άδειας διαμονής στην Ελλάδα (Golden Visa)

ΣΠΗΛΙΟΣ ΜΟΥΖΟΥΛΑΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το προσύμφωνο στο κτηματολογικό δίκαιο - Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 23

1. Οι ανώτατοι Αξιωματικοί, Αστυνομικοί Διευθυντές και Αστυνομικοί Υποδιευθυντές, οι οποίοι προήχθησαν στο βαθμό τους στο πλαίσιο των τακτικών κρίσεων, σύμφωνα με τις προϊσχύουσες διατάξεις, κρίνονται και προάγονται εφόσον συμπληρώνουν τον προβλεπόμενο από τις ισχύουσες διατάξεις ελάχιστο χρόνο υπηρεσίας στο βαθμό τους μέχρι τέλος Απριλίου του έτους διενέργειας των τακτικών κρίσεων.

2. Tο έτος αξιολόγησης για το 2015 αρχίζει την 21η Ιανουαρίου και λήγει την 31η Δεκεμβρίου του ιδίου έτους. Οι εκθέσεις αξιολόγησης για το έτος 2015 συντάσσονται και υποβάλλονται στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού εντός πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευση του παρόντος διατάγματος. Tο έτος αξιολόγησης για το 2016 αρχίζει την 1η Ιανουαρίου και λήγει την 30η Νοεμβρίου του ιδίου έτους.

3. Η συγκρότηση των Συμβουλίων Κρίσεων και η κατάρτιση του πίνακα κρινόμενων Αξιωματικών για το έτος 2016, εφόσον δεν έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, θα πραγματοποιηθούν εντός πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευση του παρόντος διατάγματος.

4. Οι ανώτατοι και οι ανώτεροι Αξιωματικοί, στο πλαίσιο των τακτικών μεταθέσεων έτους 2016, δικαιούνται να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης, εντός πέντε (5) ημερών από τη δημοσίευση του παρόντος διατάγματος. Οι αιτήσεις αυτές υποβάλλονται άμεσα από τις καθ’ ύλην αρμόδιες Υπηρεσίες στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού.

Ερμηνεία κατ΄ άρθρo του ΚΝ 489/1976 περί υποχρεωτικής ασφαλίσεως της εξ ατυχημάτων αυτοκινήτων αστικής ευθύνης"

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Το μέτρο απόδειξης στην πιθανολόγηση ΕΠολΔ 30
send