logo-print

Άρθρο 32 - Νόμος 4361/2016

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

08/08/2016

Υπό κωδικοποίηση
Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012
Διοικητικό Δικονομικό Δίκαιο

A. 1. Κυρώνεται και οι διατάξεις της αποκτούν ισχύ νόμου η παρατιθέμενη, υπό στοιχείο Β΄, Συμφωνία.

2. Δεν επισπεύδονται και αναστέλλονται οι πάσης φύσεως πράξεις διοικητικής και αναγκαστικής εκτέλεσης κατά τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, τον Κώδικα Εισπράξεως Δημοσίων Εσόδων ή κάθε άλλη διάταξη ειδικού νόμου, καθώς και η λήψη οποιουδήποτε ασφαλιστικού μέτρου κατά τον Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας, τον Κώδικα Διοικητικής Δικονομίας ή κάθε άλλη διάταξη ειδικού νόμου που ασκούνται από τους πάσης φύσεως πιστωτές της ανωτέρω εταιρείας ή το Ελληνικό Δημόσιο ή άλλους φορείς του δημοσίου τομέα, σε βάρος της κινητής και ακίνητης περιουσίας του νομικού προσώπου με την επωνυμία NBEE Α.Ε., συμπεριλαμβανομένης της κατασχέσεως απαιτήσεων της εταιρίας εις χείρας τρίτων, εφόσον η κινητή και η ακίνητη αυτή περιουσία, συμπεριλαμβανομένων των απαιτήσεων της εταιρίας, επηρεάζει την ολοκλήρωση του προγράμματος ναυπήγησης των πολεμικών πλοίων ΤΠΚ υπ’ αριθμ. 6 και 7 του Πολεμικού Ναυτικού, είτε την καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών ή άλλων απαιτήσεων εργαζομένων της εταιρίας, καθώς επίσης και των καταβολών του πολεμικού ναυτικού για την υλοποίηση των προγραμμάτων τους. Κάθε αντίθετη διάταξη παύει να ισχύει από τη δημοσίευση του παρόντος.

Κατασχέσεις εις χείρας πιστωτικών ιδρυμάτων που έχουν επιβληθεί σε βάρος της ΝΒΕΕ Α.Ε. έως την 27η Ιουλίου 2016, αίρονται αυτοδικαίως.

3. Η σχετική Κύρια Σύμβαση 001/00 (συμπεριλαμβανομένων των τροποποιήσεων αυτής 1−12) παραμένει σε ισχύ, για τη ρύθμιση των θεμάτων, τα οποία δεν διέπονται από την κυρούμενη δια του παρόντος νόμου συμφωνία.

4. Η ΝΒΕΕ Α.Ε. δύναται να χρησιμοποιεί τα παραχωρηθέντα για άλλες εργασίες της υπό τον όρο ότι δεν παρακωλύεται η σκοπούμενη εδώ κατασκευή και με τη σύμφωνη γνώμη του Π.Ν..

5. Η κυρούμενη συμφωνία δεν συνιστά ούτε ερμηνεύεται ως παραίτηση του Ελληνικού Δημοσίου από τα δικαιώματά του, που απορρέουν από την Κύρια Σύμβαση και τις τροποποιήσεις της, η δε προθεσμία παραγραφής για την άσκησή τους παρατείνεται για χρόνο ίσο με τη διάρκεια ισχύος της κυρούμενης συμφωνίας.

6. Η ισχύς του παρόντος νόμου αρχίζει από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Η μικρή και κλειστή οικογενειακή ανώνυμη εταιρία

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Mobbing Ευθύνη λόγω ηθικής παρενόχλησης στην εργασία

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥΧΕΡΟΠΟΥΛΟΣ