logo-print

Άρθρο 8 - Υπουργική Απόφαση Oικ 6901/8.12.2015 - Καταγραφή δραστηριοτήτων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

08/12/2015

Κωδικοποιημένο
Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων Δ έκδοση

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΡΑΙΚΟΣ

Το δικαίωμα ιδιοκτησίας και η αναγκαστική απαλλοτρίωση -Κατ άρθρο ερμηνεία

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

1. Καταγραφή δραστηριοτήτων: Τα αρχεία των Τραπεζών Κρυοσυντήρησης βρίσκονται σε μόνιμη ηλεκτρονική διασύνδεση με τα αντίστοιχα μητρώα και αρχεία που τηρεί η Ε.Α.Ι.Υ.Α. Η εν λόγω διασύνδεση προστατεύεται μέσω ηλεκτρονικών κωδικών.

Τα αρχεία και μητρώα που αφορούν σε απόρρητα ιατρικά στοιχεία των δοτών γεννητικού υλικού και γονιμοποιημένων ωαρίων, σύμφωνα με την παράγραφο 6 του άρθρου 16 του Ν. 3305/2005 καθώς και σε άκρως απόρρητα αρχεία που περιέχουν στοιχεία ταυτότητας δοτών γεννητικού υλικού και γονιμοποιημένων ωαρίων, καταχωρίζονται σε κωδικοποιημένη μορφή.

Τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που περιέχονται στα μητρώα και αρχεία των Τραπεζών Κρυοσυντήρησης, και η επεξεργασία τους πρέπει να είναι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 (ΦΕΚ Α΄ 50) για την προστασία των ατόμων από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

2. Ιχνηλασιμότητα: Οι Τράπεζες Κρυοσυντήρησης τηρούν τα δεδομένα που είναι απαραίτητα για να διασφαλισθεί η ιχνηλασιμότητα, όπως προβλέπεται στο άρθρο 8 του Π.δ. 26/2008 και στο άρθρο 15 του Ν. 3305/2005 και στο Ν. 2472/1997 περί προστασίας των ατόμων από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

3. Με απόφαση της Ε.Α.Ι.Υ.Α. καθορίζονται τα βιβλία, τα έντυπα, τα έγγραφα, τα δεδομένα και τα στοιχεία (σε ηλεκτρονική ή/και έντυπη μορφή) τα οποία οι Τράπεζες Κρυοσυντήρησης τηρούν σε Αρχείο και ο χρόνος τήρησης των αρχείων.

Ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα - 5η έκδοση καλλιτεχνικό

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

send