logo-print

Άρθρο 1 - Προεδρικό Διάταγμα 31/2016

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

31/03/2016

Κωδικοποιημένο
Οι πρόσφατες τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικας και στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας
Πρόσθετοι λογοι αναιρέσεων κατά τον ΚΠΔ

Αθανάσιος Κ. Ζαχαριάδης

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Οι οργανικές θέσεις των Εισαγγελέων Πρωτοδικών, οι οποίες συνεστήθησαν με τις διατάξεις της περίπτωσης β΄ της παραγράφου 1 του άρθρου 6 του Ν. 4285/2014, όπως η περίπτωση αυτή αντικαταστάθηκε με την παράγραφο 4 του άρθρου 12 του Ν. 4312/2014, κατανέμονται από την 1η Ιουνίου 2016 στις Εισαγγελίες Πρωτοδικών της χώρας ως εξής:

1. Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδικών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε πενήντα τρεις (53).

2. Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδικών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε έντεκα (11).

3. Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδικών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε τρεις (3).

4. Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών: Αυξάνεται ο αριθμός των οργανικών θέσεων των Εισαγγελέων Πρωτοδικών κατά μία (1), οριζομένου του συνολικού αριθμού αυτών σε τέσσερις (4).

Το δίκαιο ακινήτων στην ολομέλεια του Αρείου Πάγου-Σειρά Συλλογές Νομολογίας ΕπΑΚ Νο 1

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία -Δ έκδοση - XII & 1889

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ