logo-print

Άρθρο 7 - Προεδρικό Διάταγμα 44/2016 - Αποκλεισμός υποψηφίων − Αποτέλεσμα εξετάσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

19/04/2016

Κωδικοποιημένο
Οι πρόσφατες τροποποιήσεις στον Ποινικό Κώδικας και στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας
Ένδικη προστασία για ακίνητο φερόμενο ως "άγνωστου" ιδιοκτήτη - Β έκδοση, Βιβλιοθήκη Δικαίου Κτηματολογίου Νο 19 -

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΤΣΙΛΙΓΓΕΡΙΔΟΥ

1. Οι υποψήφιοι που δεν κρίνονται ικανοί σε κάποια από τις προκαταρκτικές δοκιμασίες, δεν συνεχίζουν την εξέτασή τους στις υπόλοιπες. Για αυτούς το αποτέλεσμα της εξέτασης ανακοινώνεται με τοιχοκόλληση σχετικού πίνακα στα εξεταστικά κέντρα.

2. Οι υποψήφιοι που δεν θα παρουσιασθούν, με την επιφύλαξη των διατάξεων της παραγράφου 9 του προηγούμενου άρθρου ή θα διακόψουν σε οποιοδήποτε στάδιο των προκαταρκτικών εξετάσεων ή δεν θα κριθούν ικανοί, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για τη Σχολή Πυροσβεστών κατά την έκδοση των αποτελεσμάτων από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και θεωρείται, ότι δεν την έχουν δηλώσει.

3. Με βάση τα αποτελέσματα των ανωτέρω εξετάσεων η Επιτροπή διενέργειας του Διαγωνισμού αποφαίνεται με απόφασή της, που λαμβάνεται με απλή πλειοψηφία, για την ικανότητα ή μη των υποψηφίων, χωρίς να τους βαθμολογούν και συντάσσει πίνακες ικανών και μη ικανών προς κατάταξη, οι οποίοι υποβάλλονται στη Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος. Στους πίνακες αναγράφεται και κωδικός από το δελτίο εξεταζομένου του υποψηφίου.

4. Οι πίνακες κυρώνονται από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος και αποστέλλονται στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για την επεξεργασία και έκδοση των αποτελεσμάτων.

Αγωγή περί κλήρου
Κληρονομικό Δίκαιο Στ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ