logo-print

Άρθρο 14 - Προεδρικό Διάταγμα 44/2016 - Είσοδος επιτυχόντων στη Σχολή

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

19/04/2016

Κωδικοποιημένο
Μεσιτεία Ακινήτων - Δημοσιεύματα ΕπΑΚ Νο 5
Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012

1. Οι εισαγόμενοι παρουσιάζονται στη Σχολή εντός της προθεσμίας που καθορίζεται με τη διαταγή του Αρχηγού και φέρουν μαζί τους τα οριζόμενα είδη.

Οι κριθέντες ικανοί ονομάζονται δόκιμοι Ανθυποπυραγοί με διαταγή του Διοικητή της Σχολής από την επόμενη ημέρα της λήξης της υγειονομικής εξέτασης όλων των υποψηφίων.

2. Αν υποψήφιος, από την υποβολή της κατά το άρθρο 12 του παρόντος πρότασης ικανότητας, μέχρι την προηγούμενη ημέρα της ονομασίας του ως δοκίμου Ανθυποπυραγού, απώλεσε έστω και ένα από τα προβλεπόμενα από τις διατάξεις του παρόντος προσόντα, διαγράφεται από τον πίνακα επιτυχόντων με αιτιολογημένη απόφαση του Αρχηγού της Πυροσβεστικού Σώματος, που κοινοποιείται στον ενδιαφερόμενο και στην Υπηρεσία του.

3. Αν μέσα στον πρώτο μήνα από την ημερομηνία κατάταξης κενωθούν, για οποιοδήποτε λόγο, θέσεις, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, μετά από πρόταση του Διοικητή της Σχολής, αποφασίζει την εισαγωγή ισάριθμων υποψηφίων κατά σειρά επιτυχίας από τον πίνακα επιλαχόντων και σύμφωνα με τον καθοριζόμενο αριθμό εισακτέων.

4. Δόκιμος Ανθυποπυραγός που εισάγεται στη Σχολή βάσει ψευδών ή ανακριβών δικαιολογητικών, εκτός από τις τυχόν ποινικές ευθύνες που έχει, αποβάλλεται από τη Σχολή, σύμφωνα με τις διατάξεις του οικείου Κανονισμού Εκπαίδευσης.

5. Οι διατάξεις των παραγράφων 6 και 7 του άρθρου 8 του παρόντος διατάγματος εφαρμόζονται ανάλογα και για τους υποψηφίους πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Περιουσιακά Εγκλήματα απλό

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΑΔΑΜ ΠΑΠΑΔΑΜΑΚΗΣ

Το εφαρμοστέο δίκαιο ως προς τις έννομες συνέπειες των δικαστικών αποφάσεων - Μελέτες ΕΡΜΕΚ Νο 11
send