logo-print

Άρθρο 9 - Προεδρικό Διάταγμα 54/2016

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

13/05/2016

Κωδικοποιημένο
Διοικητικό Δικονομικό Δίκαιο
Προκαταρκτική εξέταση - ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ)

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΚΑΚΗΣ

Το άρθρο 35 του Π.δ. 141/2014 (Α΄ 232) αντικαθίσταται ως εξής:

«1. Για την αντιστοιχία − πληρότητα των ωρολογίων και αναλυτικών προγραμμάτων των ιδρυμάτων ανώτατης εκπαίδευσης (Πανεπιστημιακού ή Τεχνολογικού τομέα), προέλευσης εσωτερικού, ή εξωτερικού κατόπιν εξασφάλισης σχετικής πράξης ισοτιμίας και αντιστοιχίας από το Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ), με τα διδασκόμενα στις ΑΕΝ/ Μηχανικών προκειμένου να κατοχυρωθεί δικαίωμα υποψηφίου για απόκτηση διπλώματος Μηχανικού Γ΄ τάξης Ε.Ν. αποφαίνεται Τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από μέλη εκπαιδευτικού προσωπικού ΑΕΝ συγγενούς γνωστικού αντικειμένου.

Η ειδικότερη σύνθεση, το έργο, η οργάνωση και λειτουργία της Επιτροπής, η διάρκεια της θητείας, η γραμματειακή της υποστήριξη και κάθε σχετικό θέμα ρυθμίζονται, με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

2. Εφόσον μετά από απόφαση της Επιτροπής της παραγράφου 1 παρόντος, υφίσταται αναντιστοιχία μα− θημάτων, ο υποψήφιος για την απόκτηση διπλώματος Μηχανικού Γ΄ τάξης Ε.Ν., εξετάζεται σε αυτά κατά τις εξεταστικές περιόδους των ΑΕΝ/Μηχανικών.».

Ειδικό Ενοχικό Δίκαιο - 3η έκδοση
Κώδικας Ποινικής Δικονομίας -Ερμηνεία Κατ΄άρθρο - Τόμος Ι - Β έκδοση

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ