logo-print

Άρθρο 13 - Νόμος 3733/2009

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

25/07/2014

Πολιτειολογία
Προσωπικές Εταιρείες

Άρθρο 13 ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ

1. Τα Συμβαλλόμενα Μέρη και το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ συμφωνούν να μην χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια της παρούσας Σύμβασης και για περίοδο πέντε (5) ετών μετά την λήξη της, τις πληροφορίες που ορίζονται στη συνέχεια ως «Εμπιστευτικές» για σκοπό άλλον από αυτόν που επιτρέπεται ή απαιτείται στα πλαίσια της εκτέλεσης της παρούσας σύμβασης, να μην τις αποκαλύψουν σε τρίτους, και να λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα ώστε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι εκπρόσωποι των Συμβαλλομένων Μερών, τα μέλη του Επιστημονικού Συμβουλίου, οι διευθυντές και οι υπάλληλοι του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ να τηρήσουν τις εν λόγω διατάξεις.

2. Ως «εμπιστευτικές» νοούνται όλες οι πληροφορίες που αποκαλύπτονται στα πλαίσια της εκτέλεσης της παρούσας Σύμβασης, έμμεσα ή άμεσα, και αναφέρονται ειδικότερα σε δεδομένα, υλικά, ερευνητικά προγράμματα και το περιεχόμενό τους, προϊόντα, διπλώματα ευρεσιτεχνίας η αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, εφευρέσεις, διαδικασίες, μεθόδους και τεχνογνωσία του Ινστιτούτου Παστέρ, της Ελληνικής Κυβέρνησης ή του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ.

3. Δεν νούνται ως εμπιστευτικές οι πληροφορίες για τις οποίες ο αποδέκτης μπορεί να αποδείξει ότι:

α) έγιναν δημοσίως γνωστές πριν την αποκάλυψή τους ή μετά απ' αυτήν αλλά χωρίς να έχει διαπράξει σφάλμα με δική του υπαιτιότητα ο αποδέκτης η

β) ήταν ήδη εν γνώσει του, γεγονός που δύναται να αποδείξει με κάθε νόμιμο τρόπο ή

γ) ότι έλαβε τις πληροφορίες από τρίτον με νόμιμο τρόπο, χωρίς περιορισμό ή παράβαση της παρούσας σύμβασης ή

δ) είναι απόρροια των εσωτερικών αλλαγών στις οποίες προέβη καλόπιστα το προσωπικό του, το οποίο δεν είχε πρόσβαση σε αυτές.

Δίκαιο Αναγκαστικής Εκτελέσεως Ι - Γενικό Μέρος Γ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Υποκειμενικά σύνθετες δίκες στις αυτοκινητικές διαφορές - Σειρά ΠΠΔ Νο 5

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send