Άσκηση δικηγόρου στο Γραφείο Δικαστικού του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας
Υποβολή αιτήσεων έως 26/2
Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας καλεί όσους υποψήφιους δικηγόρους επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μέρος της άσκησής τους, διάρκειας 6 μηνών, στο Γραφείο Δικαστικού Τ.Ε.Ε. στην Κεντρική Υπηρεσία στην Αθήνα, να υποβάλλουν την αίτησή τους έως την 26η/2/2025.
Η θέση του δικηγόρου που θα πραγματοποιήσει μέρος της άσκησής του στο Γραφείο Δικαστικού Τ.Ε.Ε. είναι μία.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στην προκείμενη διαδικασία είναι οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι δικηγόροι κατά την 1η Μαρτίου 2025 να διαθέτουν υπολειπόμενο χρόνο άσκησης άνω των έξι μηνών.
Το ωράριο ημερήσιας απασχόλησης του ασκούμενου ορίζεται σε οχτώ ώρες. Η μηνιαία αποζημίωση ορίζεται στο ποσό των εξακοσίων ευρώ.
Σε περίπτωση που οι αιτήσεις των υποψηφίων, οι οποίες πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, υπερβαίνουν τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, η επιλογή μεταξύ αυτών θα γίνει με δημόσια κλήρωση.
Πηγή: dsa.gr