logo-print

Άρθρο 6 - Νόμος 3145/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Ποινικός Κώδικας Ι
Εργατικό Ποινικό Δίκαιο

ΑΡΘΡΟ 6

Τα Συμβαλλόμενα Μέρη θα καταβάλλουν προσπάθειες προκειμένου να εξασφαλίσουν το κάθε ένα στο δικό του έδαφος μία καλύτερη γνώση του πολιτισμού της άλλης

χώρας.

Προς τον σκοπό αυτό, θα ενθαρρύνουν ειδικότερα:

1. τις πρωτοβουλίες που στοχεύουν στο να κάνουν γνωστά έργα της λογοτεχνίας της άλλης χώρας, ειδικότερα μέσω της μετάφρασης τους, καθώς και την ανταλλαγή βιβλίων, εκδόσεων και άλλου υλικού πολιτιστικού χαρακτήρα.

2. την ανταλλαγή καλλιτεχνικών εκθέσεων και άλλων πολιτιστικών εκδηλώσεων, καθώς και κινηματογραφικών προβολών.

3. τη συμμετοχή σε συνέδρια, διασκέψεις, συμπόσια, φεστιβάλ και άλλες διεθνείς πολιτιστικές εκδηλώσεις που οργανώνονται στην άλλη χώρα.

4. την ανταλλαγή επισκέψεων προσωπικοτήτων της πολιτιστικής ζωής και εμπειρογνωμόνων στους διάφορους τομείς του πολιτισμού.

Η συμβολαιογραφία στο σύγχρονο νομικό περιβάλλον
Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά όρια της συμφωνίας περί διαιτησίας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ