logo-print

Άρθρο 9 - Νόμος 3192/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Ανώνυμες Εταιρίες
Κώδικας Διοικητικής Δικονομίας, 7η έκδ., 2024

ΑΡΘΡΟ 9 ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ

9.1 Οι ειδήμονες στην ασφάλεια των Καθορισμένων Αρχών Ασφαλείας ή των Αρμόδιων Αρχών θα μπορούν να επισκέπτονται περιοδικά ο ένας τον άλλον, προκειμένου να συζητήσουν τις διαδικασίες για την προστασία των Διαβαθμισμένων Πληροφοριών.

9.2 Θα απαιτείται σχετικά με τους επισκέπτες, η προηγούμενη έγκριση της Καθορισμένης Αρχής Ασφαλείας ή της Αρμόδιας Αρχής του φιλοξενούντος Κράτους, σε περίπτωση που είναι αναγκαία η πρόσβαση σε Διαβαθμι-σμένες Πληροφορίες ή σε κτιριακές εγκαταστάσεις όπου αναπτύσσονται, χειρίζονται ή αποθηκεύονται Διαβαθμι-σμένες Πληροφορίες.

9.3 Οι διαδικασίες που σχετίζονται με επισκέψεις θα αναπτύσσονται και θα συμφωνούνται μεταξύ των Αρμοδίων Αρχών.

9.4 Το κάθε Συμβαλλόμενο Μέρος θα εγγυηθεί την προστασία των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών σύμφωνα με τους αντίστοιχους εθνικούς νόμους και κανονισμούς.

Αναγκαία Ομοδικία - Δομή και λειτουργία της ομοδικιακής δίκης XXII & 390

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός Δ έκδοση Ν. 4067/2012
send