logo-print

Άρθρο 4 - Νόμος 3207/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Μη κωδικοποιημένο
Η Διαμεσολάβηση
Δίκαιο Δημοσίων Συμβάσεων

Άρθρο 4

Υποχρεώσεις επιχειρήσεων τροφίμων που δραστηριοποιούνται εντός των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και εγκρίσεις λειτουργίας

1. Όλες οι επιχειρήσεις τροφίμων (προετοιμασίας, επεξεργασίας, αποθήκευσης και διάθεσης τροφίμων), που δραστηριοποιούνται εντός των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων αγωνιστικών ή μη, συμμορφώνονται στις προδιαγραφές και απαιτήσεις των κλαδικών "Οδηγών Υγιεινής" του Ε.Φ.Ε.Τ. και εφαρμόζουν σύστημα αυτοελέγχου (HACCP), το οποίο τεκμηριώνεται με τα ανάλογα του μεγέθους της επιχείρησης αρχεία και επαληθεύεται από εργαστηριακές αναλύσεις σε διαπιστευμένα εργαστήρια.

2. Η ορθή εφαρμογή και τήρηση των απαιτήσεων που αναφέρονται στην παράγραφο 1 ελέγχεται και βεβαιώνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Ε.Φ.Ε.Τ. πριν από την έναρξη της Ολυμπιακής περιόδου, όπως και κατά τη διάρ-κειά της.

3. Η παραπάνω βεβαίωση, η οποία εκδίδεται από τη Διεύθυνση Αξιολόγησης - Εγκρίσεων της Κεντρικής Υπηρεσίας του Ε.Φ.Ε.Τ., ορίζεται ως "έγκριση λειτουργίας" των επιχειρήσεων για το χρονικό διάστημα της Ολυμπιακής περιόδου και αποτελεί απαραίτητο παραστατικό για τη νομιμοποίηση της λειτουργίας τους εντός των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Η κληρονομική διαδοχή στο κτηματολογικό δίκαιο, 2024
Πολυκώδικας, 20η έκδ., 2025
send