logo-print

Άρθρο 4 - Νόμος 3349/2005

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας - Κατ΄ άρθρο Νομολογία -Δ έκδοση - XII & 1889

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ποινικό Δικονομικό Δίκαιο, 6η έκδ., 2025

ΑΡΘΡΟ 4

Περιορισμοί στη Χρήση και Αποκάλυψη 4.1 Εκτός εάν έχει δοθεί συγκατάθεση, οι παραλήπτες

δεν θα αποκαλύψουν ούτε θα χρησιμοποιήσουν ή επιτρέψουν την αποκάλυψη ή χρήση οποιασδήποτε διαβαθμι-σμένης πληροφορίας εκτός εάν πρόκειται για λόγους και εντός των περιορισμών που δηλώνονται από ή εκ μέρους του Συμβαλλομένου Μέρους Αποστολέα.

4.2 Το Συμβαλλόμενο Μέρος Παραλήπτης δεν θα διαβιβάσει σε κυβερνητικό αξιωματούχο, ανάδοχο ή εργαζόμενο σε ανάδοχο ή σε οποιοδήποτε άλλο άτομο που έχει την υπηκοότητα οποιασδήποτε τρίτης χώρας ή που απολαμβάνει διπλής υπηκοότητας ή σε οποιονδήποτε διεθνή οργανισμό, οποιαδήποτε διαβαθμισμένη πληροφορία που λαμβάνεται υπό τις διατάξεις της παρούσας Ρύθμισης, ούτε θα την αποκαλύψει δημοσίως χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του Συμβαλλόμενου Μέρους Αποστολέα. Επιπλέον, το Συμβαλλόμενο Μέρος Παραλήπτης δε θα αποκαλύψει σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος οποιαδήποτε πληροφορία που παρέχεται εμπιστευτικά, είτε είναι διαβαθμισμένη είτε όχι, χωρίς την εκ των προτέρων έγγραφη άδεια του Συμβαλλόμενου Μέρους Αποστολέα.

4.3 Τίποτα στη Ρύθμιση δε θα θεωρηθεί ως αρχή για τη διάθεση στη δημοσιότητα, χρήση, ανταλλαγή ή αποκάλυψη πληροφοριών στις οποίες υπάρχουν δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, προτού δοθεί εξουσιοδότηση από την Εθνική Αρχή Ασφαλείας (NSA)/ Καθορισμένη Αρχή Ασφαλείας (dSa) του Συμβαλλομένου Μέρους Αποστολέα.

Η έναρξη της εκτέλεσης κατά τον ΚΠολΔ
Η αναιρετική δίκη με άξονα το άρθρο 573 ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 4 - XVIII & 288

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΠΕΣ

send