logo-print

Άρθρο 12 - Νόμος 3401/2005

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

23/07/2014

Η Διαμεσολάβηση
Αθέτηση ρήτρας παρεκτάσεως αποκλειστικής διεθνούς δικαιοδοσίας και αποζημιωτική ευθύνη - Σειρά Μελέτες ΕΡΜΕΚ Νο 8

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ

Άρθρο 12

Ενημερωτικό δελτίο αποτελούμενο από χωριστά έγγραφα

1. Εάν εκδότης διαθέτει έγγραφο αναφοράς εγκεκριμένο από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, μπορεί να διαθέσει τις κινητές αξίες του με δημόσια προσφορά ή και να τις εισάγει για διαπραγμάτευση σε οργανωμένη αγορά, καταρτίζοντας μόνο το σημείωμα κινητών αξιών και το περιληπτικό σημείωμα. Το σημείωμα κινητών αξιών και το περιληπτικό σημείωμα υποβάλλονται για έγκριση χωριστά.

2. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον έχει επέλθει σημαντική αλλαγή ή πρόσφατη εξέλιξη από την έγκριση

της τελευταίας επικαιροποίησης του εγγράφου αναφοράς ή οποιουδήποτε συμπληρώματος του άρθρου 16, η οποία είναι δυνατόν να επηρεάσει την αξιολόγηση του εκδότη και των κινητών αξιών από τους επενδυτές, τις σχετικές πληροφορίες περιλαμβάνει το σημείωμα κινητών αξιών.

3. Εάν εκδότης που πρόκειται να διαθέσει με δημόσια προσφορά κινητές αξίες ή να τις εισάγει για διαπραγμάτευση σε οργανωμένη αγορά, έχει υποβάλει έγγραφο αναφοράς χωρίς αυτό να έχει εγκριθεί, υποβάλλει στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προς έγκριση όλα τα έγγραφα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΙΙ

ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ

Εμπράγματο δίκαιο, 3η έκδ., 2025
Κληρονομικό Δίκαιο Στ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send