logo-print

Άρθρο 3 - Νόμος 3529/2007

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

25/07/2014

Κληρονομικό Δίκαιο Στ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ο αποκλεισμός εταίρου Ο.Ε. και Ε.Ε., 2025

Άρθρο 3 ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΩΦΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

1. Εισόδημα που προέρχεται από την εκμετάλλευση αεροσκαφών στις διεθνείς αερομεταφορές φορολογείται μόνο από το Συμβαλλόμενο Κράτος στο οποίο βρίσκεται η έδρα της πραγματικής διοίκησης της επιχείρησης.

2. Οι διατάξεις της παραγράφου 1 του παρόντος άρθρου εφαρμόζονται επίσης στο εισόδημα από τη συμμετοχή σε "POOL", σε κοινοπρακτικής μορφής· εκμετάλλευση ή σε πρακτορείο που λειτουργεί σε διεθνές επίπεδο.

3. Ωφέλεια από την εκποίηση αεροσκάφους που εκτελεί διεθνείς μεταφορές ή κινητής περιουσίας, η οποία ανήκει στην επιχείρηση που εκμεταλλεύεται αυτά τα αεροσκάφη, φορολογείται στο Συμβαλλόμενο Κράτος,

στο οποίο φορολογείται το εισόδημα από την εκμετάλλευση των εν λόγω αεροσκαφών, σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος άρθρου.

Τα υποκειμενικά και αντικειμενικά όρια της συμφωνίας περί διαιτησίας

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Αξιόποινες σεξουαλικές πράξεις, 3η έκδ., 2025
send