logo-print

Άννα Μαρία Φίλιππα

Δικηγορικός Σύλλογος
Αθηνών
Δικαίωμα Παράστασης
παρ' Αρείω Πάγω
Περιγραφή

Η Άννα Μαρία Φίλιππα ασχολείται με το δίκαιο του διαδικτύου από το 1999. Υπήρξε η πρώτη στην Ελλάδα που συνέταξε  εξ ολοκλήρου για λογαριασμό ελληνικού διaδικτυακού ιστότοπου στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα συμβάσεις όρων χρήσεως και προστασίας προσωπικών δεδομένων. Υπήρξε η πρώτη Ελληνίδα που παρακολουθούσε και μετέδιδε όλες τις εθνικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες νομικές εξελίξεις στο διαδίκτυο.

Σήμερα την πλαισιώνουν εξειδικευμένοι συνεργάτες στους τομείς της τεχνολογίας, του digital marketing και digital finance ώστε να καλύπτονται ολοκληρωμένα οι απαιτήσεις όλων των πελατών (από start up επιχειρήσεων εως  την παρακολούθηση της πλήρους και επιτυχούς ψηφιακής λειτουργίας της επιχείρησης).

Η ίδια είναι η πλέον ειδική στο δίκαιο του ίντερνετ και το ηλεκτρονικό έγκλημα και εγγυάται την εν γένει προσωπική και εταιρική νομική κατοχύρωση της παρουσίας και συμπεριφοράς στο διαδίκτυο ώστε να καθίσταται απρόσκοπτη, ακίνδυνη και κερδοφόρα η ψηφιακή σας παρουσία.

Η εμπειρία της στο σύνολο του δικαίου (που μεταφέρεται πλέον στο ίντερνετ) αποκτήθηκε δια της πολυετούς συνεργασίας της με διακεκριμένους εταιρικούς ομίλους και τα πλέον διακεκριμένα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας.

Προπτυχιακές Σπουδές
Νομική Σχολή Αθηνών
Μεταπτυχιακές Σπουδές
Oxford - Oxford University |
Comprehensive Law
Γλώσσες
Αρθρογραφία

Η/Ο δικηγόρος δεν έχει αναρτήσεις στο προσωπικό της/του ιστολόγιο.

Επικοινωνία
194 ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
11527 ΑΘΗΝΑ
Αποστολή Μηνύματος
Από τον πολιτικώς ενάγοντα στον παριστάμενο για την υποστήριξη της κατηγορίας

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αστικές και Νέες Εμπορικές Μισθώσεις Δ

ΚΑΤΡΑΣ Ι.

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΕΝΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

send