logo-print

Άρθρο 12 - Νόμος 3779/2009

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Αοριστία και Νομική Αβασιμότητα της Αγωγής
Ανταλλάξιμα κτήματα -Δημοσιεύματα ΕπΑκ Νο 3

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Άρθρο 12

(1) Το προσωπικό που τοποθετείται στο Κέντρο Επαφής θα φορά στολές και θα φέρει διακριτικά της σχετικής υπηρεσίας. Τα μέλη του προσωπικού θα είναι υποχρεωμένα να φέρουν ειδικό διακριτικό σήμα με το όνομά τους γραμμένο στα ελληνικά και στα βουλγαρικά, το οποίο θα αντιστοιχεί στη θέση τους στο Κέντρο Επαφής, και δεν θα φέρουν όπλα.

(2) Τα μέλη του προσωπικού του Κέντρου Επαφής θα φέρουν την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλέσουν, σύμφωνα με την εθνική τους νομοθεσία.

(3) Κάθε Συμβαλλόμενο Μέρος θα ασκεί τις διοικητικές και πειθαρχικές αρμοδιότητές του μόνο επί του προσωπικού του που απασχολείται στο Κέντρο Επαφής.

(4) Οι αρχές του Συμβαλλόμενου Μέρους υποδοχής θα παρέχουν στο προσωπικό του άλλου Συμβαλλόμενου Μέρους που είναι τοποθετημένο στο Κέντρο Επαφής την ίδια προστασία και συνεργασία που παρέχουν στο δικό τους προσωπικό. Οι διατάξεις του ποινικού δικαίου του Συμβαλλόμενου Μέρους υποδοχής περί προστασίας των δημοσίων υπαλλήλων και των δραστηριοτήτων τους θα εφαρμόζονται για αδικήματα που τελούνται εις βάρος του προσωπικού του άλλου Συμβαλλόμενου Μέρους κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του ή σε συνάρτηση με τα καθήκοντα αυτά.

(5) Οι Προϊστάμενοι του Κέντρου Επαφής θα παρέχουν ο ένας στον άλλον κατάλογο με τα ονόματα των υπαλλήλων που είναι τοποθετημένοι στο Κέντρο Επαφής.

ΤΙΤΛΟΣ V

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

Εταιρική Διακυβέρνηση Ανωνύμων Εταιριών

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Αυτοδύναμα Ασφαλιστικά Μέτρα

Βασίλειος Α. Χατζηϊωάννου

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ

send