logo-print

Άρθρο 6 - Νόμος 3114/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Η επιμέλεια του παιδιού κατά τον Αστικό Κώδικα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Από τον πολιτικώς ενάγοντα στον παριστάμενο για την υποστήριξη της κατηγορίας

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑ

Άρθρο 6 Πληρωμή

6.1 - Αξία Μετάλλου

Για την τύπωση των Νομισμάτων θα χρησιμοποιηθούν δίσκοι (χρυσοί και αργυροί) που θα προμηθευτεί η Τράπεζα, για λογαριασμό του Δημοσίου κατά την ισχύουσα διαδικασία προμήθειας δίσκων των μεταλλικών κερμάτων κυκλοφορίας.

Το Νομισματοκοπείο, μετά την ανάθεση της προμήθειας των δίσκων στον προμηθευτή Οίκο του εξωτερικού, θα ενημερώνει το Δημόσιο και θα διαβιβάζει το παραστατικό της ανάθεσης και την επιβεβαίωσή της από τον Οίκο. Στην επιβεβαίωση θα καθορίζεται η τιμή του μετάλλου σύμφωνα με το Ι-ΜΕ.Το Δημόσιο θα καταβάλλει άμεσα την αξία του μετάλλου των δίσκων στο Νομισματοκοπείο.

6.2 - Κόστος Μεταποίησης και Τύπωσης

Ρητά συμφωνείται ότι το κόστος τύπωσης - συσκευασίας των νομισμάτων και το συνολικό κόστος των πιστοποιητικών αυθεντικότητας ανέρχεται για κάθε χρυσό νόμισμα σε 3,00 ευρώ και για κάθε αργυρό σε 1,96 ευρώ. Το ανωτέρω κόστος πλέον του κόστους μεταποίησης των δίσκων και των μεταφορικών, όπως αυτό προκύπτει από το τιμολόγιο του προμηθευτή οίκου, θα καταβάλλεται στην Τράπεζα από το Δημόσιο με την παράδοση των νομισμάτων έναντι του τιμολογίου του προμηθευτή και του πρωτοκόλλου παράδοσης των Νομισμάτων κατά το άρθρο 4.7.

Αν η «ΑΘΗΝΑ 2004» ή ο Ανάδοχος δεν προσέρχονται να παραλάβουν τα νομίσματα ή δεν προσκομίζουν εγγυητική επιστολή πληρωμής κατά το άρθρο 6.6 το Δημόσιο καταβάλλει την αξία των Νομισμάτων στην Τράπεζα και προχωρεί σε κατάπτωση της κατά την παράγραφο 5 του άρθρου 6 Εγγυητικής Επιστολής Ανάληψης Υποχρέωσης.

6.3 Τιμολόγηση

Το Νομισματοκοπείο για την παράδοση των Νομισμάτων θα εκδίδει, βάσει ανέκκλητης εξουσιοδότησης του Δημοσίου, παρεχομένης δια της παρούσης, τιμολόγιο απευθείας προς την «ΑΘΗΝΑ 2004» ή, εφόσον έχει οριστεί Ανάδοχος, προς τον Ανάδοχο, το οποίο θα περιλαμβάνει το συνολικό κόστος των παραδιδόμενων νομισμάτων, όπως αυτό διαμορφώνεται σύμφωνα με τις παραγράφους 6.1 και 6.2, πλέον Φ.Π.Α..

6.4 Το κατά την προηγούμενη παράγραφο ποσό θα καταβάλλεται από την «ΑΘΗΝΑ 2004» ή τον Ανάδοχο στο Δημόσιο εντός εξήντα (60) ημερών από την παράδοση των Νομισμάτων.

6.5 Εγγυητική Επιστολή Ανάληψης Υποχρέωσης

Η «ΑΘΗΝΑ 2004» με κάθε τμηματική παραγγελία των Νομισμάτων θα καταθέτει στο Δημόσιο εγγυητική επιστολή ανάληψης υποχρέωσης της ALPHA BANK αορίστου διαρκείας για ποσό ίσο με τη συνολική αξία των νομισμάτων. Η εγγυητική επιστολή θα επιστρέφεται μετά την παραλαβή από την «ΑΘΗΝΑ 2004» ή τον Ανάδοχο της ποσότητας της τμηματικής παραγγελίας και την παράδοση της εγγυητικής επιστολής πληρωμής.

6.6 Εγγυητική Επιστολή Πληρωμής

Η «ΑΘΗΝΑ 2004» ή ο Ανάδοχος κατά την παραλαβή των Νομισμάτων θα προσκομίζει στο Δημόσιο εγγυητική επιστολή της ALPHA BANK προς το Ελληνικό Δημόσιο ποσού ίσου με την αξία των παραδιδόμενων Νομισμάτων για την εκπλήρωση της υποχρέωσης εξόφλησης των τιμολογίων εντός της παραπάνω προθεσμίας εξήντα (60) ημερών. Σε περίπτωση εξόφλησης των τιμολογίων η εγγυητική θα επιστρέφεται, ενώ σε περίπτωση μη εξόφλησης εντός της ως άνω προθεσμίας των εξήντα (60) ημερών, θα καταπίπτει υπέρ του Δημοσίου.

Δίκαιο Κεφαλαιουχρικών Εταιριών Tόμος Ι

ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΛΑΖΑΡΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Η απόλυση υπό όρο στην ποινική νομοθεσία των ναρκωτικών

ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΉΜΕΣ / ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΠΑΛΝΑΚΟΣ