logo-print

Άρθρο 7 - Νόμος 3114/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο, 2η έκδ., 2023

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΔΙΚΑΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Η έναρξη της εκτέλεσης κατά τον ΚΠολΔ

Άρθρο 7 Διάρκεια /Λύση της Σύμβασης

7.1 Η παρούσα Σύμβαση τίθεται σε ισχύ κατά την ημερομηνία υπογραφής της και λήγει την 31.12.2004. Εξυπακούεται όμως ότι η Σύμβαση θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι την εκπλήρωση όλων των υποχρεώσεων που θα έχουν αναληφθεί μέχρι τις 31.12.2004 και που θα αφορούν το Νομισματικό Πρόγραμμα για την Ολυμπιάδα του 2004.

7.2 Το Δημόσιο μπορεί να προβεί στην άμεση λύση της Σύμβασης με γραπτή κοινοποίηση προς την «ΑΘΗΝΑ 2004» σε περίπτωση που:

- Η «ΑΘΗΝΑ 2004» ή ο Ανάδοχός της αδυνατούν για οποιονδήποτε λόγο ή παραλείπουν να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους δυνάμει της παρούσας και δεν αποκαταστήσουν την εν λόγω παράλειψη εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που θα τους ζητηθεί γραπτώς να το πράξουν από το Δημόσιο.

7.3 Η «ΑΘΗΝΑ 2004» μπορεί να προβεί στην άμεση λύση της παρούσας Σύμβασης με γραπτή κοινοποίηση στα άλλα Συμβαλλόμενα Μέρη, σε περίπτωση που αυτά παραλείψουν να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους όπως προβλέπονται στην παρούσα Σύμβαση και δεν αποκαταστήσουν την εν λόγω παράλειψη εντός τριάντα (30) ημερών από την ημερομηνία που τους ζητήθηκε γραπτώς να το πράξουν από την «ΑΘΗΝΑ 2004».

7.4 Μόλις λήξει ή λυθεί η παρούσα Σύμβαση, το Νομισματοκοπείο θα καταστρέψει τα εργαλεία και τις μήτρες που χρησιμοποιούνται για τα Νομίσματα ενώπιον της Επιτροπής του άρθρου 3 παράγραφος β' του ν.δ. 488/ 1974.

7.5 Η λύση της παρούσας Σύμβασης δεν θα θίξει τυχόν υφιστάμενα δικαιώματα ή και απαιτήσεις που μπορεί να εγείρει το Μέρος που καταγγέλλει τη Σύμβαση κατά του άλλου Μέρους ή των άλλων Μερών και δεν θα απαλλάξει το άλλο Μέρος ή Μέρη από την εκπλήρωση τυχόν υποχρεώσεων που είχαν αναληφθεί πριν από τη λύση της Σύμβασης.

Η αστική ιατρική ευθύνη στο πεδίο της ανθρώπινης αναπαραγωγής - Συμβολές Αστικού Δικαίου Νο 8 -

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΦΥΤΡΟΥ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΒΙΟΗΘΙΚΗ - ΒΙΟΔΙΚΑΙΟ - ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Συλλογικό Εργατικό Δίκαιο - 6η έκδοση