logo-print

Άρθρο 8 - Νόμος 3114/2003

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Η Διαμεσολάβηση
Ηλεκτρονικό Κτηματολόγιο - Βιβλιοθήκη Δικάιου Κτηματολογίου Νο 24

Άρθρο 8 Διάφορα

8.1 Οι επικεφαλίδες των Άρθρων της παρούσας Σύμβασης έχουν τεθεί αποκλειστικά για λόγους ευκολίας και δεν επηρεάζουν με κανέναν τρόπο το νόημα των διατάξεων στις οποίες αναφέρονται.

8.2 Η παρούσα Σύμβαση θεωρείται από τα Συμβαλλόμενα Μέρη ως η τελική έκφραση της συμφωνίας και υπερισχύει οποιασδήποτε προγενέστερης αλληλογραφίας, συνομιλίας, διαπραγμάτευσης, συμφωνίας ή ρύθμισης αναφορικά με το ίδιο αντικείμενο.

8.3 Δεν ισχύει καμιά μεταβολή ή τροποποίηση ή συμπλήρωση των όρων και διατάξεων που περιέχονται στην

παρούσα Σύμβαση, εκτός αν γίνει γραπτώς και υπογραφεί από όλα τα Συμβαλλόμενα Μέρη και αναφέρει ρητώς ότι πρόκειται για τροποποίηση της παρούσας.

8.4 Κανένας Συμβαλλόμενος δεν δικαιούται να μεταβιβάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις του εκ της παρούσας Σύμβασης χωρίς την έγγραφη συναίνεση των άλλων Συμβαλλόμενων Μερών, με την επιφύλαξη ότι η «ΑΘΗΝΑ 2004» δικαιούται να ορίζει Ανάδοχο ο οποίος έχει τα αναφερόμενα στην παρούσα δικαιώματα και υποχρεώσεις, ευθυνόμενη πάντως έναντι των άλλων Συμβαλλόμενων Μερών για κάθε πταίσμα του Αναδόχου περί την εκτέλεση της παρούσας ή άρνησή του να εκπληρώσει τις κατά την παρούσα υποχρεώσεις του.

8.5 Σε περίπτωση που μεμονωμένη διάταξη της παρούσας Σύμβασης είναι άκυρη ή ανεφάρμοστη, οι Συμβαλλόμενοι θα ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις προκειμένου να αντικαταστήσουν την εν λόγω διάταξη με έγκυρη διάταξη, αντίστοιχου οικονομικού αποτελέσματος και, εν πάση περιπτώσει, χωρίς να επηρεαστεί η ισχύς του συνόλου της Σύμβασης, οι δε λοιπές διατάξεις της Σύμβασης θα παραμείνουν σε ισχύ , στο μέτρο που δεν ματαιώνεται ο πρωταρχικός σκοπός της παρούσας Σύμβασης. Αν οι Συμβαλλόμενοι δεν μπορέσουν να καταλήξουν σε συμφωνία σχετικά με τη νέα αυτή διάταξη, το θέμα θα επιλύεται σύμφωνα με το άρθρο 10.2.

Γενικός Κανονισμός για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και Ευθύνη για Αποζημίωση
Ερμηνεία Υπαλληλικού Κώδικα - Κατ

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ