logo-print

Άρθρο 15 - Νόμος 2797/2000

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

26/07/2014

Κληρονομικό Δίκαιο Στ έκδοση

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Δίκαιο αναγκαστικής εκτελέσεως ΙΙ, 3η έκδ.

ΑΡΘΡΟ 15 ΤΕΛΗ ΧΡΗΣΤΗ

1. Τα Συμβαλλόμενα Μέρη θα προσπαθούν να διασφαλίζουν ότι τα τέλη χρήσεως που επιβάλλουν ή που επιτρέπουν να επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές τους, στη διορισμένη αεροπορική εταιρεία του άλλου Συμβαλλόμενου Μέρους, είναι δίκαια και λογικά. Τα τέλη αυτά Θα βασίζονται σε ορθές οικονομικές αρχές.

2. Κανένα Συμβαλλόμενα Μέρος δεν θα επιβάλλει ή θα επιτρέπει την επιβολή τελών, στη διορισμένη αεροπορική εταιρεία του άλλου Συμβαλλόμενου Μέρους που είναι υψηλότερα από αυτά τα οποία θα επέβαλλε στη δική τους διορισμένη αεροπορική εταιρεία, κατά την εκτέλεση από αυτήν συναφών διεθνών δρομολογίων χρησιμοποιώντας όμοιο αεροσκάφος και με συναφείς διευκολύνσεις και υπηρεσίες.

3. Κάθε Συμβαλλόμενο Μέρος θα ενθαρρύνει διαβουλεύσεις μεταξύ των αρμόδιων για τη χρέωαη υπηρεσιών του και της διορισμένης αεροπορικής εταιρείας, η οποία κάνει χμηυη των διευκολύνσεων και των υπηρεσιών. Οπου είναι εφίΜο, οι διαβουλεύσεις αυτές θα διεξάγονται μέσω του αντίστοιχου οργανισμού αντιπροσώπευσης της αεροπορικής εταιρείας. Όπου είναι δυνατόν θα παρέχεται στη διορισμένη αεροπορική εταιρεία εύλογη προειδοποίηση οχετικά με τυχόν προτάσεις για αλλαγές των τελών που αναφέρονται στο παρόν ' Αρθρο, μαζί με σχετικές επεξηγηματικές πληροφορίες και στοιχεία, προκειμένου να την καταστήσουν ικανή να εκφράσει τις απόψεις της και να ληφθούν αυτές υπόψη πριν υιοθετηθούν οποιεσδήποτε αλλαγές.

Η παραγραφή των εγκλημάτων στο ουσιαστικό ποινικό δίκαιο

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

ΛΑΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Διαδίκτυο & τεχνητή νοημοσύνη στο ελληνικό δίκαιο

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΕΚΟΣ

ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ & ΔΙΚΑΙΟ

send