logo-print

Άρθρο 11 - Νόμος 2983/2002

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΣΧΥΟΣ:

27/07/2014

O ηλεκτρονικός αναγκαστικός πλειστηριασμός κατά τον ΚΠολΔ - Πραγματείες Πολιτικής Δικονομίας Νο 6

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Δικαστικός Έλεγχος της Συνταγματικότητας των Νόμων και Ερμηνεία του Συντάγματος

Ευάγγελος Βενιζέλος

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ & ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ / ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Άρθρο 11 ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ

1. Κάθε Συμβαλλόμενο Μέρος θα παρέχει στις διορισμένες αεροπορικές εταιρείες του άλλου Συμβαλλόμενου Μέρους το δικαίωμα να φέρουν και να διατηρούν στην επικράτεια του για την εκτέλεση των συμφωνημένων δρομολογίων τεχνικό και εμπορικό προσωπικό που απαιτείται ανάλογα με το εύρος των δρομολογίων αυτών. Το ως άνω προσωπικό θα υπόκειται στους νόμους και κανονισμούς αυτού του Συμβαλλόμενου Μέρους για την είσοδο και παραμονή στην επικράτεια του και με βάση την αμοιβαιότητα και με την ελάχιστη καθυστέρηση θα λαμβάνει τις απαραίτητες άδειες εργασίας, άδειες εισόδου με δικαίωμα εργασίας ή άλλα ανάλογα έγγραφα.

2. Κατά την κρίση της διορισμένης αεροπορικής εταιρείας οι απαιτήσεις αυτές σε προσωπικό δύνανται να ικανοποιηθούν δια ιδίου αυτής προσωπικού ή κάνοντας χρήση των υπηρεσιών άλλου οργανισμού, εταιρείας ή αεροπορικής εταιρείας που λειτουργεί στην επικράτεια του άλλου Συμβαλλόμενου Μέρους και είναι εξουσιοδοτημένη να εκτελεί τέτοιες υπηρεσίες στην επικράτεια του Συμβαλλόμενου αυτού Μέρους.

3. Σε περίπτωση διορισμού γενικού πράκτορα ή πράκτορα γενικών πωλήσεων, ο εν λόγω θα διορίζεται σύμφωνα με τους εφαρμοζόμενους σχετικά νόμους και κανονισμούς κάθε Συμβαλλόμενου Μέρους.

Η επιμέλεια του παιδιού κατά τον Αστικό Κώδικα

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΚΚΑΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Ανταλλάξιμα κτήματα -Δημοσιεύματα ΕπΑκ Νο 3

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ / ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ